Έλενα Τσαγκρινού: Ο Dj Stephan ζήτησε το χέρι της μπροστά στις κάμερες
Πρωινές εκπομπές

Έλενα Τσαγκρινού: Ο Dj Stephan ζήτησε το χέρι της μπροστά στις κάμερες

Έλενα Τσαγκρινού: Ο Dj Stephan ζήτησε το χέρι της μπροστά στις κάμερες

Τι απάντησε η ίδια για τις φήμες που την ήθελαν να περιμένει το πρώτο της παιδί

Βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν η Έλενα Τσαγκρινού και ο σύντροφός της, Dj Stephan.

Το ζευγάρι, το οποίο είναι αχώριστο από τότε που είναι μαζί, ρωτήθηκε για τον γάμο του, μετά την πρόταση γάμου που έκανε ο Stephan στην τραγουδίστρια, ενώ εκείνη απάντησε και στις φήμες περί εγκυμοσύνης.

«Σίγουρα θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο», αποκάλυψε η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan απάντησε για την πρόταση γάμου κι αν ζήτησε το χέρι από τον πατέρα της:

«Ζήτησα κατευθείαν την Έλενα από την Έλενα. Σίγουρα μου δίνει την άδειά του. Θα του τη ζητήσω από εδώ πέρα “θα μου δώσεις το χέρι της κόρης σου κ. Κώστα”;».

Για τις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος, η τραγουδίστρια απάντησε: «Θα σας το πω όταν και αν έρθει η ώρα να αποκτήσουμε παιδί. Με τον Stephan θα ήθελα πολύ να κάνουμε ένα παιδάκι. Ελπίζω και εύχομαι να έρθει κάποια στιγμή. Είναι πολύ όμορφο και θα το θέλαμε».

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι, η Έλενα Τσαγκρινού είχε ακυρώσει την καλοκαιρινή της περιοδεία εξαιτίας ενός θέματος υγείας, λεπτομέρειες για το οποίο δεν έδωσε ποτέ.

«Φέτος το καλοκαίρι ακυρώσαμε κάθε συναυλία. Είχαμε πάρα πολλά request, απλά δεν σας ανέβασα ούτε το tour γιατί υπήρχε ένα θέμα υγείας. Όχι κακό! Καλό. Οπότε πιστεύω του χρόνου το καλοκαίρι θα είμαι παντού», είχε πει η Έλενα Τσαγκρινού.

Διαβάστε ακόμα

Έλενα Τσαγκρινού: Οι πόζες της με μπικίνι μετά τις φήμες ότι είναι έγκυος