Έλενα Χριστοπούλου: «Εγώ θα πω ότι είναι καλό να μην προσποιούμαστε»
Πρωινές εκπομπές

Έλενα Χριστοπούλου: «Εγώ θα πω ότι είναι καλό να μην προσποιούμαστε»

Έλενα Χριστοπούλου: «Εγώ θα πω ότι είναι καλό να μην προσποιούμαστε»

Αιχμές κατά Μπράτη για δηλώσεις Σκουλού

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και στις δηλώσεις Μπράτη – Σκουλού για το GNTM.

«Σταματάμε 14 Ιουλίου, θα φύγω αμέσως για διακοπές. Η φετινή χρονιά ήταν διδακτική, είχα δύσκολες στιγμές και μεγάλη ανασφάλεια. Με δυσκόλεψε το να λέω τη γνώμη μου, όπως τα νιώθω, αλλά δεν έβαλα νερό στο κρασί μου.

Aκούω για την αλλαγή ώρας, αλλά δεν έχω επίσημη ενημέρωση. Η ομάδα και η παρέα είναι αυτά που γράφουν ιστορία. Η Φαίη και η φετινή παρέα μου έκαναν πάρα πολύ καλό».

«Φυσικά και θα μπορούσατε να με δείτε και σε μια άλλη εκπομπή, γιατί την αγάπησα την τηλεόραση, νιώθω δημιουργική. Ό,τι και να γίνει στο πρωινό, είμαι πολύ ωραία και αισιόδοξη. Θα το ήθελα πολύ ιδανικά να είμαι και σε μια εκπομπή μόδας».

«Δεν νομίζω ότι θα έκανα ξανά το My Style Rocks. Στη ζωή αυτή να μην προσποιούμαστε, να είμαστε ο εαυτός μας, γιατί όταν προσποιείσαι αρρωσταίνεις. Δέχομαι την κριτική, γιατί και εγώ κρίνω και μπορεί να είμαι άδικη.

Δεν κάνω την ίδια δουλειά με τον Δημήτρη Παπανώτα, που είναι έγκριτος, έντιμος, ταλαντούχος και πετυχημένος δημοσιογράφος. Δεν μπορεί να με πικράνει κάτι που δεν με αγγίζει».