Έλενα Χριστοπούλου: «Κάθε φορά που έχω δείξει την πιο ανθρώπινη πλευρά μου την έχω “πατήσει”. Είμαι όμως σε φάση να κάνω “απεταξάμην” αυτό το “ξινή”»
Πρωινές εκπομπές

Έλενα Χριστοπούλου: «Κάθε φορά που έχω δείξει την πιο ανθρώπινη πλευρά μου την έχω “πατήσει”. Είμαι όμως σε φάση να κάνω “απεταξάμην” αυτό το “ξινή”»

Έλενα Χριστοπούλου: «Κάθε φορά που έχω δείξει την πιο ανθρώπινη πλευρά μου την έχω “πατήσει”. Είμαι όμως σε φάση να κάνω “απεταξάμην” αυτό το “ξινή”»

«Δεν έχω κάνει συζητήσεις για το Πρωινό μας για του χρόνου. Είμαι κολλημένη με τη Φαίη. Είναι ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό. Αποδεικνύει καθημερινά ότι έκανα πολύ καλά στην επιλογή μου»

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη στο «Χαμογέλα και πάλι».

«Θεώρησα ότι κολλάω με την εκπομπή επειδή η Φαίη έμεινε μόνη της» είπε για την παρουσία της στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ.

Φοβάμαι μην κάνω σαρδάμ επειδή έχω ξεχάσει λέξεις και φοβάμαι μην πειράξω ανθρώπους από αυτό που θα πω και το πάρουν αλλιώς όπως αυτό που είχα πει για τα κιλά της Ηλιάνας. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να επικροτώ και να υποστηρίζω τις γυναίκες. Με προσέγγισαν κάποιοι άνθρωποι στο Instagram και το λύσαμε. Το χειρίστηκα λάθος. Οι άνθρωποι διαβάζουν μόνο τίτλους» είπε.

Το αρνητικό τώρα που είναι στην τηλεόραση είναι ότι: «Δεν μπορώ να κάνω τις βλακείες που έκανα στις εξόδους μου. Δεν καταπιέζομαι όμως και πολύ γιατί είμαι άνθρωπος. Αυτό μου λείπει, η ελευθερία που είχα νωρίτερα πριν γίνω γνωστή από την επιτροπή του My Style Rocks».

«Έχω τις άμυνές μου απέναντι σε όλους τους ανθρώπους όχι στη δουλειά, ειδικά απέναντι σε αυτούς που με έχουν πειράξει και με έχουν στεναχωρήσει. Κι εγώ έχω υπάρξει και καλός και κακός άνθρωπος. Συγχωρώ αλλά υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω συγχωρέσει. Δεν το κρατάω μέσα μου γιατί  πιστεύω στην συμπαντική δικαιοσύνη» είπε.

«Κάθε φορά που έχω δείξει την πιο ανθρώπινη πλευρά μου την έχω πατήσει. Ένας φίλος μου μου είπε ότι ο κόσμος σε λέει ξινή. Αυτό είναι και μια άμυνα γιατί κάποιος δεν έρχεται και πολύ κοντά μου. Αν έρθεις πολύ κοντά μου θα καταλάβεις ότι δεν είμαι αυτό. Είμαι σε φάση να κάνω “απεταξάμην” αυτό το “ξινή”».

«Η Ηλιάνα μου είπε ότι πήρα τη σωστή απόφαση» είπε για την παρουσία της στο πρωινό. «Δεν χρειάζεται να την υπερασπίζομαι, δεν είμαι το γραφείο Τύπου της»

«Μπορεί να έχω μιλήσει παραπάνω από όσο έπρεπε. Κάποια πράγματα θα τα έπαιρνα πίσω.

«Θα ξανανέκανα το GNTM και το My Style Rocks» είπε με ενθουσιασμό.

Μιλώντας για το διαζύγιό της και τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της είπε:

«Είμαι άξια των επιλογών μου και για τις σωστές και για τις λάθος επιλογές.

Ένιωσα πόσο με πολεμούσαν συγκεκριμένοι άνθρωποι και εγώ ξυπνούσα με περισσότερο φως.

Φυσικά έχω γονατίσει, φυσικά και έχω πει γιατί αλλά περνάνε τα χρόνια και γυρνάνε κάποιοι άνθρωποι και μου λένε “είχες δίκιο”.

Αισθάνομαι ότι έχω πολύ δρόμο μπροστά να καταλάβω τα λάθη μου. Δεν θεωρώ ότι μόνο η άλλη πλευρά έκανε λάθη και εγώ δεν έκανα. Τα βλέπεις και μαθαίνεις. Απλά το πώς διαχειρίστηκες τα πράγματα αν τα έχεις αγαπήσει λίγο θα φανεί.

Επειδή έχω αγαπήσει, κάποια στιγμή είπα “φτάνει”.

Κι εγώ δεν έχω σταθεί σε ανθρώπους που αγαπούσα όταν με χρειάστηκαν άρα δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Και μου το κράτησαν για πάντα και είχαν δίκιο.

Το μόνο που με πικραίνει είναι να μην έχει ζάχαρη ο καφές μου» είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν έχω κάνει συζητήσεις για το Πρωινό μας για του χρόνου. Είμαι κολλημένη με τη Φαίη. Είναι ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό. Αποδεικνύει καθημερινά ότι έκανα πολύ καλά στην επιλογή μου. Έχει πολύ καλά υλικά σαν άνθρωπος.

Αν ήμουν σπίτι μου δεν θα έβλεπα πρωινά, προτιμώ να ακούω μουσική».