Ελένη Δήμου: Κατακεραύνωσε τον Νότη Σφακιανάκη – «Ας μείνει απομονωμένος»
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Δήμου: Κατακεραύνωσε τον Νότη Σφακιανάκη – «Ας μείνει απομονωμένος»

Ελένη Δήμου: Κατακεραύνωσε τον Νότη Σφακιανάκη – «Ας μείνει απομονωμένος»

Τι της απάντησε ο στιχουργός Νεκτάριος Μπήτρος;

Στη Super Κατερίνα μίλησε η Ελένη Δήμου με αφορμή την «εξαφάνιση» του Νότη Σφακιανάκη από τις πίστες.

«Εμείς κάναμε στον Νότη το πρώτο του και το δεύτερό του βήμα, ο άντρας μου ήταν ο παραγωγός του.

Ίσως θα του κάνει καλό που απομακρύνθηκε για να σκεφτεί και τα δικά του λάθη. Είναι ένας τραγουδιστής που κατέκτησε τις καρδιές των ανθρώπων, μπήκε σε όλα τα σπίτια, ήταν πρώτος σε πωλήσεις. Κάπου το χασε με τις δηλώσεις του και την τάση του να κάνει ακραία πράγματα.

Μάλλον έσκυψε μέσα του να δει τα λάθη του.  Καλό θα του κάνει. Ήταν τραγικά λάθη. Αν αυτή ήταν η θέση του, και εξακολουθεί και βλέπει ότι δεν μπορεί να παρευρίσκεται σε έναν χώρο όπου εξουσία έχει η δημοκρατία τότε ας μείνει απομονωμένος» ήταν τα λόγια της.

Ο στιχουργός, Νεκτάριος Μπήτρος, πήρε θέση για τα όσα δήλωσε η Ελένη Δήμου για τον Νότη Σφακιανάκη και την «εξαφάνιση» του.

«Θα πω στην Ελένη Δήμου που έχει ωραία φωνή αλλά κακή άποψη για τον Νότη ότι ο Νότης δεν χάθηκε, είναι επιλογή του και δεν έχει να κάνει με αυτό» της απάντησε.

«Έχω να μιλήσω με τον Νότη σχεδόν έναν χρόνο. Δεν τον βρίσκουμε πλέον στο τηλέφωνο. Ο Νότης έχει κάθε δικαίωμα να απέχει από τη δισκογραφία. Δεν έχει δικαίωμα να απέχει από τον κόσμο, οφείλει στην κυριολεξία να εμφανιστεί στα κέντρα γιατί τον πιστεύει ο κόσμος.

Ένα δικαστήριο που του έτυχε έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξαφάνισή του».