Ελένη Γερασιμίδου: «Με πίκρανε πολύ όταν ένας δημοσιογράφος με έβγαλε φωτογραφία….»
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Γερασιμίδου: «Με πίκρανε πολύ όταν ένας δημοσιογράφος με έβγαλε φωτογραφία….»

Ελένη Γερασιμίδου: «Με πίκρανε πολύ όταν ένας δημοσιογράφος με έβγαλε φωτογραφία….»

Η αναφορά στο πρόβλημα υγείας της

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε αλλά και σε ένα γεγονός που την πλήγωσε αρκετά.

«Το έμφραγμα ήταν απόρροια της μεγάλης στεναχώριας που έζησα με την πυρκαγιά, γιατί αμέσως μετά άρχισαν τα συμπτώματα αλλά δεν αξιολογήθηκαν σωστά. Είχαν προηγηθεί δύο εγχειρήσεις σε μένα, μια γυναικολογικής φύσεως και μια μετά από σκιά που βρέθηκε στον πνεύμονα, αλλά δεν ήταν σοβαρό όπως γράφτηκε», ανέφερε η ηθοποιός.

Όσον αφορά τον γάμο της, εξομολογήθηκε: «Είμαι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον σύζυγό μου, είμαστε και οι δύο τοξότες και συμπληρώνουμε 43 χρόνια μαζί. Ξεσπάμε, μαλώνουμε και ξεκαθαρίζουμε. Δεν είναι τυπικός ο γάμος μας, μπορεί να είμαστε στον ίδιο χώρο και να κάνει ο καθένας τα δικά του, υπάρχει ελευθερία. Δεν είμαι υπέρ των χωριστών διακοπών, εγώ με φίλες κι ο άντρας μου με φίλους, γιατί κάτι τρέχει σε αυτήν την περίπτωση. Ο σύζυγός μου φεύγει συνέχεια από το σπίτι αλλά όταν επιστρέφει πρέπει να με βρίσκει εδώ, ρωτάει ‘πού είναι η Ελένη’ σαν σημείο αναφοράς. Πολλές φορές, σε δύσκολες ώρες, με συγκινεί πολύ και τελευταία με κάποια φάρμακα που δεν μου ταίριαζαν στενοχωριόταν μαζί μου».

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό με έναν δημοσιογράφο που την πλήγωσε αρκετά, λέγοντας: «Με πίκρανε πολύ όταν ένας δημοσιογράφος με έβγαλε φωτογραφία στην στάση του λεωφορείου και οι Χρυσαυγίτες είπαν για μένα ‘να πάει η κατίνα στο σπίτι της».