Ελένη Καρακάση: «Πήγαινα στους γιατρούς και έκλαιγα, έλεγα ότι θέλω να γίνω όπως ήμουν πριν από 1,5 χρόνο»
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Καρακάση: «Πήγαινα στους γιατρούς και έκλαιγα, έλεγα ότι θέλω να γίνω όπως ήμουν πριν από 1,5 χρόνο»

Ελένη Καρακάση: «Πήγαινα στους γιατρούς και έκλαιγα, έλεγα ότι θέλω να γίνω όπως ήμουν πριν από 1,5 χρόνο»

Η ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε

Για την περιπέτεια της υγείας που πέρασε, μίλησε η Ελένη Καρακάση στην εκπομπή «Γεια σου».

Η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε και τον πόνο που ένιωσε, με αφορμή μία ανάρτηση για την παγκόσμια ημέρα για τα ιατρεία πόνου στις 7 Νοεμβρίου.

«Πέρυσι αντιμετώπισα ένα σοβαρό θέμα, έκανα χειρουργείο και πήγε πολύ καλά. Άρχισα σε 40 ημέρες να έχω πόνο σε όλο μου το σώμα και φοβηθήκαμε για πολλά και για σκλήρυνση. Κάναμε όλες τις εξετάσεις και πήγα σε ό,τι γιατρό μπορείς να φανταστείς. Όταν πήγα στο ιατρείο πόνου, είχα έναν φάκελο υπερπλήρη και είχε τα πάντα μέσα και δοκίμαζα πολλά πράγματα για να περάσουν οι πόνοι μου. Κάποια στιγμή είπε ένας γιατρός στον άντρα μου, πες της να πάρει τηλέφωνο στο ιατρείο πόνου» δήλωσε η Ελένη Καρακάση.

«Έκλεισα ραντεβού και όταν πήγα ήμουν πραγματικά απελπισμένη. Πήγαινα στους γιατρούς και έκλαιγα, έλεγα ότι θέλω να γίνω η Ελένη που ήμουν πριν 1,5 χρόνο. Δεν μπορούσα να κάνω βήμα και να περπατήσω. Δεν είχα κάτι. Κάναμε εξετάσεις και δεν βρίσκαμε. Να πονώ και να μην μπορώ να πλύνω ένα ποτήρι. Να προσπαθώ να πιάσω το ποτήρι από το ντουλάπι και να μου πέφτει. Είχε κάνει τη ζωή μου δύσκολη. Να κάθομαι και να μην μπορώ να σηκωθώ, να μην μπορώ να βγω από το αυτοκίνητο», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Ελένη Καρακάση μίλησε για το τι έγινε όταν πήγε στο ιατρείο πόνου και κατέληξε: «Μετά από ένα μήνα ήμουν καλά».

«Να μην είσαι δέκα χρόνια νεότερος…»

Η Ελένη Καρακάση μίλησε και για τη γνωριμία της με τον νεότερο σύζυγό της.

«Γνωριστήκαμε με τον Δημήτρη στις πρόβες, γίναμε φίλοι. Την πρώτη φορά που παίξαμε δεν τον είχα ακούσει να τραγουδά. Άκουσα κάποιον να τραγουδά το «Ένας κόμπος η χαρά μου» και λέω ποιος είναι; Γύρισα πίσω μου και δεν ήταν ο μπουξουζής, ούτε ο τραγουδιστής και πίσω από το πιάνο ήταν ο Δημήτρης. Αυτό κάπως με άγγιξε» είπε μεταξύ άλλων.

«Στα έξι χρόνια παντρευτήκαμε και μας βγήκε. Εγώ είχα ένα κόλλημα ότι ο άντρας πρέπει να είναι μεγαλύτερος, πιο ώριμος. Του είχα πει την ατάκα: Κρίμα βρε Δημήτρη να μην είσαι δέκα χρόνια μεγαλύτερος. Είδες τι βλακείες κάνουμε; Και μετά να ένας άντρας μου ήρθε μικρότερος και τον παντρεύτηκα, τον ξεζούμισα. Έχει ομορφύνει. Λέγαμε ότι είναι πιο όμορφος τώρα από τότε που τον γνώρισα. Άρα, περνά καλά» κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ντύθηκε νύφη και δήλωσε πολύ ερωτευμένη με τον Χρήστο Μάστορα