Ελένη Καστάνη για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: «Έγινε κάτι με τον Ρήγα αλλά δεν ήταν τρομερό»
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Καστάνη για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: «Έγινε κάτι με τον Ρήγα αλλά δεν ήταν τρομερό»

Ελένη Καστάνη για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: «Έγινε κάτι με τον Ρήγα αλλά δεν ήταν τρομερό»

Ποια θα πρότεινε για τον ρόλο της;

Η Ελένη Καστάνη μίλησε στο Breakfast@Star τη μεταφορά του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» στο σινεμά και πρότεινε την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον ρόλο της.

«Δεν είμαι ερωτευμένη. Δεν θέλω να πω ότι δεν θα έκανα σχέση τώρα, γιατί έρχεται η ζωή και στα φέρνει όλα τούμπα. Προς το παρόν δεν είναι στο πρόγραμμά μου αυτό», είπε για την προσωπική της ζωή η ηθοποιός.

Για την επιστροφή του Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, απάντησε: «Δεν με έχουν προσεγγίσει, δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Εγώ έτσι κι αλλιώς ανήκω στην παλιά διανομή. Το έχω πει από την αρχή τα έργα ανήκουν στους δημιουργούς, δικαίωμά τους να κάνουν ό,τι θέλουν. Τότε ήμουν από τους πρώτους που μου είχαν κάνει κρούση, γιατί έχω εξαιρετική σχέση με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Δεν ξεχνώ αυτήν την υπέροχη δουλειά την οποία είχα λατρέψει. Δεν έχω αντίρρηση να ξαναπαίξω. Οι Ρήγας – Αποστόλου, για όλα τους τα έργα  είχαν στο μυαλό τους εμένα και τη Χρύσα Ρώπα».

«Νομίζω ότι η Ελένη Ουζουνίδου θα ταίριαζε στον ρόλο μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι πρωταγωνίστριες δεν μαλώσαμε ποτέ μεταξύ μας. Έχουμε ξανασυνεργαστεί όλες μεταξύ μας. Με τον Ρήγα κάτι έγινε, αλλά αυτοί είναι τσακωμοί που γίνονται παντού, δεν έγινε κάτι το τρομερό. Είχαμε όλες πρεμιέρα και δεν προλαβαίναμε να γυρίζουμε επεισόδια, αυτά τα γνωστά», ξεκαθάρισε.

«Πέρασα πολύ ωραία στο Breakfast. Τότε έτυχε και ο θάνατος του άντρα μου και δεν ήμουν και καλά ψυχολογικά. Αν ήταν κάτι που με ενδιέφερε αντίστοιχο, θα το έκανα. Μου έχουν πει να είμαι από την πρώτη σεζόν στο YFSF ως διαγωνιζόμενη, όχι ως κριτής. Αλλά εγώ δεν είμαι του τραγουδιού τους είπα και μου απάντησε ότι αυτό θέλουν. Να γίνομαι δηλαδή σούργελο »

Διαβάστε ακόμα

Ρήγας για τη σειρά Τι ψυχή θα παραδώσεις: «Ήταν η συνθήκη που την έφτασε στο τέλος, δεν ήταν απόφαση δική μου»