Ελένη Καστάνη: «Λύγισε» η ηθοποιός – «Θα ήθελα να μην υπήρχαν 3 μέρες στη ζωή μου…»
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Καστάνη: «Λύγισε» η ηθοποιός – «Θα ήθελα να μην υπήρχαν 3 μέρες στη ζωή μου…»

Ελένη Καστάνη: «Λύγισε» η ηθοποιός – «Θα ήθελα να μην υπήρχαν 3 μέρες στη ζωή μου…»

Οι απώλειες και το «κόψιμο» του Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;

Για την τηλεόραση στις ημέρες μας, τους ηθοποιούς της γενιάς της, τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», αλλά και τις απώλειες της ζωής της, μίλησε η Ελένη Καστάνη, η οποία μάλιστα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Τα τελευταία χρόνια δεν προτιμούν στην τηλεόραση τους ηθοποιούς της δικής μου γενιάς. Ποτέ δεν μου έχουν προτείνει σε σίριαλ να κάνω έναν δραματικό ρόλο. Η τηλεόραση κατακλύζεται τα τελευταία χρόνια από πρόσωπα που για χρόνια ήταν αρνητικά και σνόμπαραν την τηλεόραση, αλλά σνόμπαραν και εμάς ως πιο εμπορικούς. Με την τηλεόραση μπαίνουμε στα σπίτια των ανθρώπων και οι τηλεθεατές διαμορφώνουν άποψη ακόμη και για τον χαρακτήρα μας», είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη στην εκπομπη Δύο στις 10.

«Εμάς τους κωμικούς ηθοποιούς μάς λατρεύει ο κόσμος και πληρωνόμαστε καλύτερα από τους δραματικούς. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των ηθοποιών και ειδικά των γυναικών. Επίσης ένας άντρας κωμικός δεν δέχεται τη γυναίκα κωμικό που μπορεί να είναι καλύτερη από εκείνον», πρόσθεσε.

Για τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», δήλωσε: «Θα έλεγα ναι σε ένα ριμέικ με κλειστά τα μάτια. Όταν κόπηκε η σειρά, έπαθα σχεδόν κατάθλιψη. Ήταν το κάρμα του να μη γίνει αυτή η δουλειά».

Αναφορικά με τις απώλειες της ζωής της, τόνισε: «Τον άντρα μου τον αγάπησα πάρα πολύ, τον ερωτεύτηκα. Κι ενώ χωρίσαμε κάποια στιγμή, είχαμε πάντα καταπληκτικές σχέσεις, μέχρι και το τέλος της ζωής του. Συγκινούμαι… Θα ήθελα να μην υπήρχαν 3 μέρες στη ζωή μου, όταν πέθανε ο πατέρας μου, η αδελφή μου και ο άντρας μου».

Διαβάστε ακόμα

Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Κατερίνα Καινούργιου: «Ήταν 18 χρονών, ήθελε πολλή δουλειά για το ενημερωτικό»