Ελένη Ουζουνίδου: «Έπαθα σοκ, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα»
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Ουζουνίδου: «Έπαθα σοκ, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα»

Ελένη Ουζουνίδου: «Έπαθα σοκ, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα»

Ο ερχομός της στην Αθήνα και η γνωριμία της με τον Κώστα Τσιάνο

Καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε η Ελένη Ουζουνίδου και μετά για τον ερχομό της στην Αθήνα αλλά και τα περιστατικά που έχει βιώσει στο κέντρο της πόλης.

Η ηθοποιός μοιράστηκε και τη γνωριμία της με τον Κώστα Τσιάνο και την ατάκα που φώναζε για εκείνη μπροστά σε όλους!

«Πρώτα πήγα Θεσσαλονίκη για σπουδές, δούλεψα για κάποια χρόνια και μετά έπρεπε να έρθω εκεί που είναι το κέντρο των γεγονότων αυτών. Η Αθήνα στην αρχή μου άρεσε, μένω και στο κέντρο. Αλλά όσο περνάει ο καιρός δυσκολεύομαι, μου φαίνεται δύσκολη η πόλη. Δυσκολεύομαι με τις μετακινήσεις. Κάθε μέρα είναι ένας αγώνας. Με τα ταξί έχω τρακάρει δύο φορές. Είναι απρόσεκτοι οι άνθρωποι. Είμαστε σε χαλεπούς καιρούς, περνάμε δύσκολα. Είναι έντονο και το φαινόμενο της βίας, οι άνθρωποι έχουν πάψει να είναι ευγενικοί, δεν υπάρχει ανθρωπιά.

Ας συμβεί κάτι στο δρόμο, επεμβαίνω. Πέρυσι ήταν απόγευμα και ένας κύριος λιποθύμησε και έπεσε με τη μούρη, γέμισε αίματα. Παρατήρησα το εξής φαινόμενο. Είχαμε τους Αμερικάνους τουρίστες και περνούσαν από πάνω τους. Έπαθα σοκ, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Με βοήθησε ένα παιδί από τα Τρίκαλα. Ευτυχώς έφεραν νερό και λίγο βαμβάκι από τα γύρω μαγαζιά».

«Ο πρώτος, αυτός που έκανε την αρχή και μου έδωσε ρόλο μεγάλης γυναίκας ήταν ο Κώστας Τσιάνος. Μου είπε “θα κάνεις την Τροφώ”. Πήγαν όλα πολύ καλά, ήταν η πρώτη γνωριμία με τον Τσιάνο. Σε παράσταση στη Λάρισα φώναζε και νόμιζα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αυτός έλεγε “Εγώ αυτή θα την κάνω πρωταγωνίστρια”. Το είπε και το έκανε! Ήταν πολύ ενθουσιασμένος. Με πίστευε και με πιστεύει πολύ. Με είχε στο Θεσσαλικό Θέατρο και μου έμαθε πάρα πολλά. Μου έμαθε τον αφηγηματικό λόγο και σιγά σιγά έμαθα να μπαίνω σε μονολόγους. Μετά από δύο χρόνια με έδιωξε, μου λέει “φτάνει, πρέπει να πας στην Αθήνα”. Τον εμπιστευόμουν γιατί έχει γερό ένστικτο».

Διαβάστε επίσης

Μικρούτσικος για Victor Vernicos: «Δεν ξέρει την οικογένειά του, εγώ θα παρεξηγηθώ που δεν με ξέρει;»