Ελένη Ψυχούλη: «Η πρώτη συνειδητοποίηση του θανάτου για μένα ήταν το AIDS»
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Ψυχούλη: «Η πρώτη συνειδητοποίηση του θανάτου για μένα ήταν το AIDS»

Ελένη Ψυχούλη: «Η πρώτη συνειδητοποίηση του θανάτου για μένα ήταν το AIDS»

Όσα είπε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη

Στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Ψυχούλη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δεκαετία του ’80 αλλά και την εμπειρία της στο Μεξικό.

«Επαγγελματικά κάνω αυτό που κάνουν όλοι οι Έλληνες, τρέχω από το πρωί έως το βράδυ και δεν βγάζω λεφτά. Χαίρομαι που έχω επιστρέψει δημοσιογραφικά στα περιοδικά που είναι το κανονικό μου επάγγελμα. Όταν τέλειωσε η φάση των clubs στα 30, ανακάλυψα το φαγητό και μπήκα στην κουζίνα να μαγειρέψω αυτά που έκανε η γιαγιά μου.

Τα 80’s ήταν μία εποχή που άλλαζε ο κόσμος, η τελευταία μαγική εποχή στον πλανήτη. Η ζωή μου τότε ήταν ρωσική ρουλέτα γιατί κάναμε επικίνδυνα πράγματα, είμαστε survivors όσοι ζήσαμε από τότε. Η πρώτη συνειδητοποίηση του θανάτου για μένα ήταν το AIDS, χάσαμε ένα τεράστιο ποσοστό φίλων.

Είμαι μόνη και είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου. Σε αυτή την εποχή παρότι υπάρχει ένας νέος φασισμός, μιλήσαμε πρώτη φορά για την ελευθερία της επιλογής του να είναι κάποιος μόνος του. Δεν είναι επίτευγμα το ότι έχω κάνει παιδί, και οι γάτες κάνουν παιδιά. Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, όταν όμως το έχεις ζήσει στα ωραία του.

Πήγα με έναν φίλο μου στην Υεμένη ενώ ήταν σχεδόν εμπόλεμη και δεν ήξερε κάνεις που είναι αυτό το μέρος. Στο Μεξικό δοκίμασα έντομα σαν chips, ήταν τραγική εμπειρία».

Διαβάστε επίσης

Ελένη Ψυχούλη: «Αυτό οι άντρες το κάνουν καλύτερα»