Ελένη Τσολάκη: «Είδα τον γάμο μου στα sites την επόμενη μέρα»
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Τσολάκη: «Είδα τον γάμο μου στα sites την επόμενη μέρα»

Ελένη Τσολάκη: «Είδα τον γάμο μου στα sites την επόμενη μέρα»

Το σχόλιο της παρουσιάστριας με αφορμή τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη

Τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη σχολίασαν στην εκπομπή Open Weekend, με την Ελένη Τσολάκη να αναφέρεται στο γεγονός ότι είναι αναπόφευκτο να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ένας γάμος, όπως ήταν επιθυμία του τραγουδιστή.

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Το πάρτι του γάμου τους – Ο χορός του ζευγαριού και οι τραγουδιστές που τους τίμησαν

Η παρουσιάστρια μάλιστα, θυμήθηκε και τον δικό της γάμο, όπου δεν υπήρχαν κάμερες στο γλέντι μετά το μυστήριο, ωστόσο την επόμενη μέρα έπαιζαν στιγμιότυπα και βίντεο σε όλα τα sites, από εκείνα που είχαν ανεβάσει οι καλεσμένοι στα social media.

«Μα δε μένει καμία κάμερα σε κανέναν γάμο μέσα στο γλέντι. Εγώ θυμάμαι και τον δικό μου γάμο την επόμενη μέρα που ξύπνησα τον είδα όλο σε όλα τα site. Σκεφτόμουν ότι τον πρώτο χορό με τον μπαμπά μου και τον πρώτο χορό με τον Παύλο, δε θα τον ανεβάσει κανείς από τους καλεσμένους και την άλλη μέρα είδα όλο τον γάμο κανονικά. Τα συνεργεία ήταν έξω, δεν μπήκε κανείς μέσα. Αλλά είναι αναπόφευκτο το 2023 να μην ανεβάσει κόσμος που θα βρεθεί στον γάμο σε στορι» είπε η Ελένη Τσολάκη.