Ελένη Τσολάκη: Φρίκαρε με τον χαμό στην εκπομπή της – «Όχι, όχι, όχι! Οι χαρακτηρισμοί δεν είναι ωραίοι!»
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Τσολάκη: Φρίκαρε με τον χαμό στην εκπομπή της – «Όχι, όχι, όχι! Οι χαρακτηρισμοί δεν είναι ωραίοι!»

Ελένη Τσολάκη: Φρίκαρε με τον χαμό στην εκπομπή της – «Όχι, όχι, όχι! Οι χαρακτηρισμοί δεν είναι ωραίοι!»

Η παρουσιάστρια έβαλε τέλος στην ένταση με... διαφημίσεις

Έντονο διάλογο είχαν στον «αέρα» του Πρωινού Σουσού το πρωί της Παρασκευής 23/3, με αφορμή τις δηλώσεις ανάμεσα σε Δημήτρη Παπανώτα και Δημήτρη Μακαλιά, με την Ελένη Τσολάκη να προσπαθεί να λήξει το θέμα, αντιδρώντας σε όσα άκουγε.

«Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε ότι δεν θέλει να σχολιάσει τα λεγόμενα ενός συναδέλφου για έναν άλλο συνάδελφο. Καμιά φορά σε αυτές τις εκπομπές, επειδή τα λέμε όλα με αφορμή κάποιες δηλώσεις που παίζουμε, όταν θα βγεις έξω και σου κάνουν μία ερώτηση στο πόδι, επειδή δεν ξέρεις εκείνη την ώρα πώς θα το τοποθετήσεις, δεν θέλεις να επανέλθεις στο θέμα», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Ενδεχομένως στο συγκεκριμένο θέμα του Δημήτρη Μακαλιά η Αφροδίτη να μην είχε πάρει θέση μέσα από την εκπομπή στην οποία συμμετέχει, δεν είναι κακό αυτό», τόνισε η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Υπάρχουν κι άλλοι που δεν τα λένε εκεί που είναι και πάνε και τα λένε αλλού», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Ο Παπανώτας ειρωνεύτηκε τον Μακαλιά, τον είπε “αλεξιπτωτιστή”, και ήταν κακό που βγήκε μετά ο Μακαλιάς και με πολύ χιούμορ απάντησε ότι είναι δύσκολη δουλειά να είσαι αλεξιπτωτιστής;», σχολίασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ενώ ο Θοδωρής Ρακιντζής επέμεινε ότι θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην ιεραρχία.

«Αυτά τα έχουμε πει εκατό φορές αλλά, εντάξει, τον Παπανώτα δεν μπορείς να τον πεις πανελίστα, να είμαστε ειλικρινείς και δίκαιοι. Ο Δημήτρης έχει ανοίξει τον δρόμο για αυτές τις εκπομπές», συνέχισε η Ελένη Τσολάκη, με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο να τονίζει ότι «επειδή κάποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να υπάρξουν και μελλοντικά σημαντικοί άνθρωποι».

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Δημήτρη Μακαλιά για την τοποθέτησή του, ο Θοδωρής Ρακιντζής αντέδρασε με έντονο τρόπο και προχώγησε σε χαρακτηρισμούς, με την Ελένη Τσολάκη να εκφράζει την αντίθεσή της για τον τρόπο.

«Όχι, όχι, όχι! Οι χαρακτηρισμοί δεν είναι ωραίοι! Όλοι τη δουλειά μας κάνουμε και όλοι μπορεί να είμαστε παρατρεχάμενοι κάποιου άλλου», είπε η Ελένη Τσολάκη και έδωσε διαφημίσεις.

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Τσολάκη: «Είχα δει τη Σπυροπούλου πριν από έναν μήνα και μαθαίνω μετά ότι είναι έγκυος. Λέω, αποκλείεται!»