Ελένη Τσολάκη: Πρεμιέρα για το Πρωινό Σουσού – Τα πρώτα της λόγια και το «μουχαμπέτι»
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Τσολάκη: Πρεμιέρα για το Πρωινό Σουσού – Τα πρώτα της λόγια και το «μουχαμπέτι»

Ελένη Τσολάκη: Πρεμιέρα για το Πρωινό Σουσού – Τα πρώτα της λόγια και το «μουχαμπέτι»

Η παρουσιάστρια και η παρέα της στην πρώτη εκπομπή της σεζόν στο Open

Πρεμιέρα μεσοβδόμαδα αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν η Ελένη Τσολάκη και τη πρωινί «Σουσού» παρέα της στο Open, το πρωί της Τετάρτης 4/10!

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε ένα τεράστιο και πανέμορφο πλατό, φορώντας ένα κατακόκκινο μίνι φόρεμα, συνδυασμένο με κόκκινες γόβες που έδεναν στον αστράγαλο και ευδιάθεση τραγούδησε και χόρεψε στο τηλεοπτικό κοινό υπό τους ήχους του Κωνσταντίνου Αργυρού.

«Είμαστε εδώ για να σας πούμε την πιο ζεστή και αληθινή μας καλημέρα. Το άγχος της πρεμιέρας υπάρχει, η ταχυπαλμία, το χτυποκάρδι, μας συνοδεύει όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Από την άλλη πλευρά, χθες το πρωί που έφτασα εδώ και μπήκα εδώ και είδα αυτό το τόσο όμορφο σπίτι και ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί είναι η πρώτη φορά που είμαι μέλος και μέρος μιας οικογένειας τόσο πολύ όμορφης. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που δούλεψαν για αυτό. Το άγχος των πρώτων ημερών έγινε συγκίνηση, ευγνωμοσύνη, έγινε χαρά. Που αν μπορούσα να σας χτυπήσω την πόρτα, θα ήθελα να σας τη μεταδώσω.

Αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, ένα χαμόγελο, λίγο αισιοδοξία, λίγο φως μπορούν να ομορφύνουν την καθημερινότητά μας. Αυτό και μόνο επιδιώκουμε, να σας κάνουμε να απολαμβάνετε το πρωινό καφεδάκι σας με χαμόγελο» είπε η Ελένη Τσολάκη στην έναρξη της εκπομπής της.

«Σε αυτό το όμορφο ταξίδι έχω υπέροχους ανθρώπους μαζί μου», τόνισε και παρουσίασε έναν έναν τους συνεργάτες της. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Μαίρη Αυγερινοπούλου, ο Δημήτρης Μηλιόγλου και ο Δημήτρης Σαράντος.

Η Ελένη Τσολάκη δέχτηκε και δεύτερη ανθοδέσμη, αυτή τη φορά από τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη, ενώ στη συνέχεια εξήγησε τι είναι το «πρωινό σουσού» ή στα Θεσσαλονικιώτικα, «μουχαμπέτι».

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Τσολάκη: «Η μόνη ερώτηση που με ενοχλεί είναι γιατί δεν έχω κάνει παιδιά ακόμη»