Ελένη Τσολάκη: Συμφώνησε με το Star για τη νέα σεζόν;
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Τσολάκη: Συμφώνησε με το Star για τη νέα σεζόν;

Ελένη Τσολάκη: Συμφώνησε με το Star για τη νέα σεζόν;

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά

Πολύς λόγος για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Τσολάκη έχει γίνει το τελευταίο διάστημα.

Το όνομα της παρουσιάστριας του OPEN «παίζει» πολύ δυνατά, με τις φήμες να την θέλουν να έχει δεχτεί προτάσεις από κανάλια, όπως ο ΑΝΤ1 και το Star.

Σύμφωνα με το «Πρωινό μας» και την Αφροδίτη Γραμμέλη, η Ελένη Τσολάκη, μέχρι στιγμής, δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με το OPEN για τη νέα σεζόν, με τα σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον να φουντώνουν.

«Θέλετε να τα πούμε όλα; Η Ελένη Τσολάκη έχει κλείσει στο Star», είπε η Φαίη Σκορδά αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες της.

«Εγώ δεν θα πω ότι η Ελένη Τσολάκη έχει κλείσει στο Star, θα πω ότι δεν έχει κλείσει στο Open. Έχουμε πει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το Star και την Ελένη Τσολάκη. Λήγει φέτος το συμβόλαιό της (με το Open) και κανένα συμβόλαιο που λήγει – πέρα από αυτά που ανακοινώθηκαν- δεν είναι σίγουρο ότι θα ανανεωθεί», πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Όταν ένα κανάλι καθυστερεί, δίνει τον χρόνο του σε έναν παρουσιαστή να διαπραγματευτεί, μεγαλώνουν και οι πιθανότητες να γίνει μία πρόταση η οποία είναι πιο δελεαστική και να την κρατήσει κοντά».