Ελένη Τσολάκη: Τα ονόματα που «κλειδώνουν» για την εκπομπή της
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Τσολάκη: Τα ονόματα που «κλειδώνουν» για την εκπομπή της

Ελένη Τσολάκη: Τα ονόματα που «κλειδώνουν» για την εκπομπή της

H παρουσιάστρια αναλαμβάνει τη δύσκολη καθημερινή ζώνη 10-1 του Οpen

Με την Ελένη Τσολάκη να αναλαμβάνει τη ζώνη 10-1 καθημερινά φαίνεται ότι θα πορευτεί το Οpen τη νέα σεζόν μετά την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα.

H παρουσιάστρια αφήνει πίσω της το Open Weekend για να μπει στα βαθιά του καθημερινού όπως όλα δείχνουν και εν αναμονή πάντα των επίσημων ανακοινώσεων από το κανάλι.

Ποια πρόσωπα όμως θα βρεθούν δίπλα της στη νέα της εκπομπή;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, που ήταν καλεσμένος στο «Καλοκαίρι #Yes», φαίνεται ότι έχουν «κλειδώσει» ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης και η Μαίρη Αυγερινοπούλου, ενώ από το παλιό της πάνελ παραμένει ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Να σημειωθεί ότι τα προαναφερόμενα πρόσωπα δεν έχουν υπογράψει φαίνεται όμως ότι αυτά θα πλαισιώσουν την κεντρική παρουσιάστρια τη νέα σεζόν.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση με τελευταία του συμμετοχή στο πάνελ της Ιωάννας Μαλέσκου, γεγονός που επιβεβαίωσε και η Μαριάντα Πιερίδη.

Ο Νίκος Γεωργιάδης επιστρέφει στο Open μετά τη «θητεία» του ως Dr Love στην ομάδα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ. Ο διευθυντής του OK! είχε δηλώσει ότι αποχωρεί από την εκπομπή καθώς η αλλαγή ώρας και η μετακίνηση στη μεσημεριανή ζώνη δεν θα του επέτρεπε να είναι συνεπής στα καθήκοντά του στο περιοδικό.

Όσο για τη Μαίρη Αυγερινοπούλου είναι γνωστή δημοσιογράφος που ασχολείται με το lifestyle αλλά και τις δημόσιες σχέσεις μαζί με την αδελφή της.