Ελένη Τσολάκη: Την καλοδέχτηκε στην εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου – «Σουηδία γίναμε!»
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Τσολάκη: Την καλοδέχτηκε στην εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου – «Σουηδία γίναμε!»

Ελένη Τσολάκη: Την καλοδέχτηκε στην εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου – «Σουηδία γίναμε!»

Οι δυο παρουσιάστριες την περσινή σεζόν έπαιζαν απέναντι

Από το Σαββατοκύριακο στην καθημερινή πρωινή ζώνη του Open μεταφέρθηκε η Ελένη Τσολάκη, η οποία κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου με το «Πρωινό Σουσου»!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί της Κυριακής, φιλοξένησε την παρουσιάστρια στην εκπομπή της, «Χαμογέλα και πάλι» και για πρώτη φορά μίλησαν μεταξύ τους, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια ήταν «απέναντι» στην ζώνη του Σαββατοκύριακου.

«Ακούστε τώρα τι θα γίνει… κοιτάξτε τώρα τι θα γίνει. Πάμε να υποδεχθούμε στην εκπομπή μας την Ελένη Τσολάκη», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και καλωσόρισε στην παρέα της την Ελένη Τσολάκη η οποία απάντησε με χιούμορ: «Τι ωραίοι που είστε τα Σαββατοκύριακα βρε παιδιά!».

«Το πρώτο Σαββατοκύριακο που έμεινα σπίτι μού φάνηκε πολύ περίεργο. Είμαι πάρα πολύ αγχωμένη», δήλωσε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ, η οποία κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη στις 09:50.

«Ξεκινάμε την Τετάρτη με πάρα πολλή αγωνία και πάρα πολύ άγχος. Επειδή είναι στα πράγματα που μου αρέσει και τα κάνω όλα αυτά τα χρόνια, θεώρησα την πρόταση ως μία φυσική εξέλιξη της δουλειάς», πρόσθεσε η Ελένη Τσολάκη και απάντησε για τους νέους συνεργάτες της:

«Είμαι πολύ ευτυχής που όλοι δέσαμε μεταξύ μας και φτιάξαμε αυτό το σύνολο. Είναι ξεχωριστές προσωπικότητες και ο συνδυασμός θα είναι πολύ ενδιαφέρον».

«Θα συμβούλευα στα παιδιά που θα αναλάβουν το νέο πρωινό του Σαββατοκύριακου στο ΟΡΕΝ να το απολαύσουν. Είναι κάτι πολύ δημιουργικό, κάνεις πολύ όμορφες σχέσεις από εκεί μέσα που μπορούν να σου δώσουν πολλά για τον χαρακτήρα και τη ζωή σου μετέπειτα», πρόσθεσε.

Στο τέλος της κουβέντας, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να κάνει πλάκα στην Ελένη Τσολάκη και είπε χαρακτηριστικά: «Σουηδία γίναμε! Στείλε και στη Μπέττυ Μαγγίρα φιλιά και να πάμε να δούμε τη Ναταλί Κάκκαβα μετά».

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Τσολάκη: Πρεμιέρα μεσοβδόμαδα για το Πρωινό Σουσού!