Ελένη Τσολάκη: «Του εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου…»
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Τσολάκη: «Του εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου…»

Ελένη Τσολάκη: «Του εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου…»

Τι είπε για το τηλεοπτικό της μέλλον;

Για ακόμα μια σεζόν στο OPEN φαίνεται ότι θα μείνει η Ελένη Τσολάκη με την εκπομπή της, Open Weekend.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε για καλοκαίρι το τηλεοπτικό κοινό, το Σάββατο που μας πέρασε και μίλησε στο Breakfast@star και τη Μυρσίνη Κοντού για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και την αποχώρηση τουΛάμπρου Κωνσταντάρα.

Η Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό: «Τα πιο ωραία είναι μπροστά μας»

«Τα συναισθήματά μου μετά το τέλος της σεζόν είναι χαράς και ικανοποίησης. Κάθε αποχαιρετισμός έχει μια συγκίνηση. Είμαστε σε συζητήσεις με το Open για την επόμενη σεζόν. Θα δούμε… Ο Λάμπρος είναι φίλος μου, θα είμαι δίπλα του και θα τον στηρίζω. Του εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Μετά από κάθε χρονιά κάνουμε συζητήσεις για αλλαγές και διορθωτικές κινήσεις», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

«Θα δούμε αν θα καταλήξουμε να είμαι στη Σκορδά»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star και αναφέρθηκε στην απόφασή του να μη συνεχίσει στο Open.

«Με την Ελένη Τσολάκη είμαστε πολύ αγαπημένοι φίλοι, θα είμαι στο πλάι της για καιρό. Είμαστε επαγγελματίες και κάνουμε αυτό που θεωρούμε για εμάς ότι είναι καλύτερο. Δεν ξέρω ακριβώς τι θα κάνω του χρόνου, αλλά ελπίζω να βγει σε καλό», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για το αν θα τον δούμε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, απάντησε: «Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα κάνω κουβέντες εδώ και ένα μήνα περίπου. Θα δούμε αν θα καταλήξουμε εκεί. Έχω πολύ καιρό να δω τη Φαίη. Είναι πρόκληση η αλλαγή ώρας, θεωρώ ότι είναι πρόθεση του καναλιού για καλύτερα».