Ελένη Χατζίδου: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λέει ο Λάκης Γαβαλάς»
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Χατζίδου: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λέει ο Λάκης Γαβαλάς»

Ελένη Χατζίδου: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λέει ο Λάκης Γαβαλάς»

Η παρουσιάστρια του Breakfast@Star σχολίασε με έντονο ύφος τις δηλώσεις του επιχειρηματία της μόδας

Εκνευρισμό φαίνεται ότι προκάλεσαν οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά αναφορικά με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τους ανθρώπους που βρίσκονται στα πάνελ των ψυχαγωγικών εκπομπών, με την Ελένη Χατζίδου να αντιδρά έντοντα ακούγοντας τον.

«Θα τον πω Λάμπρο, γιατί κύριος είναι κάποιος all the way… Θέλουν να βγάζουν χρήματα από εμένα, με το να λένε διάφορα σχόλια. Μπορείτε να μου πείτε εσείς τι κάνετε; Κάθεστε σε μία καρέκλα και εισπράττετε χρήματα από αυτά που λέμε εμείς. Την άποψή μου θα τη λέω συνέχεια, γιατί έχει βρωμίσει όλο το σύστημα και δεν το αντέχω άλλο», δήλωσε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Όταν με ρώτησαν ποιοι είναι τα “κακά παιδιά” της τηλεόρασης, είπαν έναν φίλο μου, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και αυτόν (Λάμπρο Κωνσταντάρα). Γιατί κάθονται σε ένα πάνελ και πρέπει να βγάλουν κάποια θεαματικότητα. Εγώ γιατί πρέπει να συμμετέχω σε αυτό. Θεωρείτε εσείς και οι τηλεθεατές σας ότι αποζητώ να είμαι στην τηλεόραση; Για ποιον λόγο; Αμφισβητώ τη δική σας δουλειά. Αυτή που κάθεστε όλη μέρα σε ένα πάνελ και για να βγάλετε το μεροκάματο κρίνετε τον κόσμο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Ελένη Χατζίδου και οι συνεργάτες της, μετά της δηλώσεις, αντέδρασαν και μάλιστα έντονα.

«Βαρέθηκα να είναι η τηλεόραση μέσο για να βγάλει ο ένας την κακία του στον άλλον. Εμένα προσωπικά να σου πω κάτι; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λέει ο Λάκης Γαβαλάς. Καταλαβαίνω ότι προσβληθήκατε, αλλά ξέρω πολύ καλά τι κάνω εδώ πέρα κι εγώ κι εσείς. Ο Λάκης Γαβαλάς έχει την ανάγκη και θέλει να φανεί η δουλειά του μέσα από εδώ και αν δεν ήταν ο Τύπος δεν θα ξέραμε κανέναν Γαβαλά», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

Διαβάστε ακόμα

Λάκης Γαβαλάς:«Μια σχέση μου αντί για μωρό μου έλεγε στράτα-στρατούλα»