Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Η Φαίη Σκορδά στις 10 Απριλίου είχε πεί ότι…»
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Η Φαίη Σκορδά στις 10 Απριλίου είχε πεί ότι…»

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Η Φαίη Σκορδά στις 10 Απριλίου είχε πεί ότι…»

Ο παρουσιαστής του Breakfast@Star δεν ξέχασε...

Την απάντηση της Δανάης Μπάρκα στο ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε και την θέλει να συνεργάζεται με τον Κώστα Τσουρό την επόμενη σεζόν στο Mega, σχολίασαν στο Breakfast@Star και ο Ετεοκλής Παύλου θυμήθηκε την περίοδο που η Φαίη Σκορδά είχε βγάλει μια φήμη για την πρωινή ζώνη του Star.

Ο παρουσιαστής ήταν εκείνος που ξεκίνησε το θέμα, δικαιολογώντας τη Δανάη Μπάρκα και την απόφασή της να απαντήσει, καθώς όπως είπε καταλαβαίνει τις αρνητικές εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν σε μια ομάδα.

«Να πω ότι συμφωνώ απόλυτα και κατανοώ τη Δανάη Μπάρκα, που θέλησε να τοποθετηθεί και να προστατεύσει την ομάδα της. Και καλά έκανε, αν θες τη γνώμη μου, γιατί καταλαβαίνω τι αρνητικές εξελίξεις μπορεί να φέρει μία τέτοια είδηση σε μία ομάδα

«Παιδιά, το ‘χουμε ζήσει κι εμείς πέρσι. Μην πάμε μακριά. Είχε βγει η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της στις 10 Απριλίου, λίγες μέρες αφότου είχε έρθει εδώ ο Χρήστος Αϊβαλιώτης, που είχε φύγει τότε από το Open Weekend, ότι είχε κλείσει η Ελένη Τσολάκη στο Star», τόνισε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Αυτό θα μπορούσε να φέρει πολλές διαφορετικές εξελίξεις και μεγάλη ένταση στην ομάδα και όσον αφορά εμάς απέναντι στον Χρήστο και εμάς απέναντι στο κανάλι αλλά και την ομάδα μεταξύ μας. Αναγκαστήκαμε 60 άτομα, μία ομάδα ολόκληρη, να διαχειριστούμε κάτι που παρουσιάστηκε ως σίγουρο και δεδομένο και τελικά δεν είχε καμία βάση», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του Breakfast@Star.

Με την Ελένη Χατζίδου να συμπληρώνει: «Και μάλιστα από το στόμα μίας παρουσιάστριας, που έχει άλλη βαρύτητα, μερικά πράγματα κάνουν έτσι τη διαφορά. Αυτό το λες μόνο αν ήσουν μπροστά στις υπογραφές… αλλά και μπροστά στις υπογραφές να ήσουν, δεν το λες για να μην αγχώσεις κόσμο».

«Και αποδεικνύεται ότι η Ελένη Τσολάκη έχει κανονικά την εκπομπή της στο ΟΡΕΝ, εμείς είμαστε εδώ στο Star και όλο αυτό δεν ίσχυε», κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου.

Διαβάστε ακόμα

Δανάη Μπάρκα: Απάντησε στις φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον