Ελένη Χατζίδου: «Έχασα την ξαδέρφη μου πριν από μερικά χρόνια, 42 ετών από καρκίνο στα κόκκαλα»
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Χατζίδου: «Έχασα την ξαδέρφη μου πριν από μερικά χρόνια, 42 ετών από καρκίνο στα κόκκαλα»

Ελένη Χατζίδου: «Έχασα την ξαδέρφη μου πριν από μερικά χρόνια, 42 ετών από καρκίνο στα κόκκαλα»

Συγκινήθηκε η παρουσιάστρια

Με αφορμή τη συνέντευξη της Σάνεν Ντόχερτι για τη μάχη της με τον καρκίνο, η Ελένη Χατζίδου μίλησε για την ξαδέλφη της που «έφυγε» σε ηλικία 42 ετών από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια εξαιτίας της ίδιας νόσου.

Ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε επίσης να τοποθετηθεί, τονίζοντας πως δε θα άλλαζε όλα όσα του έχουν συμβεί, καθώς τη ζωή του την έχει χαρεί περισσότερο μετά τον ακρωτηριασμό.

«Πόση δύναμη πρέπει να έχεις για να περνάς τόσο δύσκολες καταστάσεις και μέσα από όλες αυτές, να βγάζεις την αισιοδοξία σε όσους σε βλέπουν, είναι υγιείς και ασχολούνται με τα μικρά προβλήματα που τα θεωρούν μεγάλα, αλλά και με όσους δίνουν την ίδια μάχη με σένα. Επειδή έχασα την ξαδέρφη μου πριν από μερικά χρόνια, 42 ετών από καρκίνο στα κόκκαλα, πραγματικά τη δύναμη που είχε δεν την έχει κανένας μας και γενικά αυτοί οι άνθρωποι», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου στο Breakfast@Star.

«Θεωρώ ότι – και από προσωπική εμπειρία – ο περίγυρος περνάει πιο δύσκολα από τον ασθενή. Υπάρχει ποτέ στιγμή που λες: έχω τελειώσει με τη ζωή μου όλα όσα ήθελα να κάνω;», πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Αν θέλετε το πιστεύετε αλλά αν μου λέγατς “θα ήθελες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, να μην είσαι ο Ετεοκλής που είσαι, να μην σου είχε συμβεί τίποτα με το πρόσθετο μέλος και τα λοιπά;” θα έλεγα όχι. Τη ζωή μου τη χάρηκα πιο πολύ απ’ όταν βγήκα από το νοσοκομείο παρά τα προηγούμενα χρόνια. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται», επεσήμανε ο παρουσιαστής.

«Καταλαβαίνεις και τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου. Έρχονται να σου μιλήσουν και δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν όλο αυτό. Φεύγουν από δίπλα σου, γιατί δεν το αντέχουν μέσα τους», συμπλήρωσε η Ελένη Χατζίδου.

Για να καταλήξει ο Ετεοκλής Παύλου: «Εμένα ακόμη και μερικοί άνθρωποι που έφυγαν από δίπλα μου ήταν γιατί μου είπαν ότι δεν αντέχουμε να σε στηρίξουμε. Ακόμα και η χειρότερή σου μέρα για κάποιους ανθρώπους είναι όνειρο ζωής».

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Χατζίδου: «Πήρα χάπι που κόβει την όρεξη και ένιωσα σαν να με τραβάει μια στεναχώρια προς τα κάτω»