Ελένη Χατζίδου: Θα συνεχιστεί του χρόνου το Breakfast@Star;
Πρωινές εκπομπές

Ελένη Χατζίδου: Θα συνεχιστεί του χρόνου το Breakfast@Star;

Ελένη Χατζίδου: Θα συνεχιστεί του χρόνου το Breakfast@Star;

Όσα δήλωσε στην κάμερα του Open Weekend

Την Ελένη Χατζίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Open Weekend και απάντησε στο εάν θα συνεχίσει και για δεύτερη χρονιά την παρουσίαση του Breakfast@Star.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια παραδέχτηκε πώς μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει κάτι και οι συζητήσεις θα γίνουν μετά το Πάσχα.

Ωστόσο, το κλίμα είναι αρκετά θετικό και αναμένει να μάθει και η ίδια εάν θα υπάρξει και συνέχεια στην εκπομπή.

«Ακόμα δεν έχουμε εικόνα. Μας είπαν ότι εκεί για το Πάσχα γίνονται οι συζητήσεις. Νιώθω ότι το κλίμα είναι πολύ θετικό. Τώρα το τι θα γίνει κι από τι θα εξαρτηθεί ακριβώς τι να σου πω. Θέλω να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Νιώθω ότι τα έχουμε πάει καλά. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μου το είχε διαψεύσει… Διαβάζω αυτά που ακούγονται, αλλά εγώ από το κανάλι δεν ξέρω τίποτα. Αυτά δεν τα ξέρω. Εμείς τα μαθαίνουμε αργότερα. Όταν έγινε η πρώτη αποχώρηση, που ακόμα δεν γνωρίζαμε 100% την δημοσιογραφική ομάδα -εννοείται κάναμε το πρώτο meeting για την γνωριμία- εμείς το μάθαμε τέσσερις μέρες μετά. Ούτε ξέρουμε τι συμβαίνει και τι δεν πάει καλά. Το έμαθα από τα ίδια τα παιδιά. Εννοείται όπως ξεκινάς, θέλεις να τελειώνεις κιόλας, αλλά δεν πηγαίνουν πάντα όλα έτσι όπως τα έχεις στο μυαλό σου. Για κανέναν. Με την Βίκυ Καγιά δεν μίλησα, δεν είχα την τύχη. Φαντάζομαι ότι θα μιλήσουμε την Παρασκευή που έχουμε την κοπή της πίτας. Ποτέ δεν θα της έλεγα να σου πω Βίκυ, σου έχει γίνει κάποια πρόταση; Δεν υπάρχει αυτό. Είναι δυνατόν; Ούτε έχω πάρει τηλέφωνο για το αν ισχύουν ή όχι», ανέφερε.