Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν φταίνε για όλα οι παρουσιαστές, κάπου ο μηχανισμός αιμορραγεί»
Πρωινές εκπομπές

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν φταίνε για όλα οι παρουσιαστές, κάπου ο μηχανισμός αιμορραγεί»

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν φταίνε για όλα οι παρουσιαστές, κάπου ο μηχανισμός αιμορραγεί»

Πώς σχολίασε τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

Τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τον ΣΚΑΪ και τη Φαίη Σκορδά σχολίασαν στο Mega Καλημέρα το πρωί της Τετάρτης 14/2 και η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν μπορεί κάποιος να τσουβαλιάζει τα πράγματα, επειδή εκείνος δεν είχε καλές σχέσης με κάποιους, ενώ η Νανά Παλαιτσάκη, αποκάλυψε ότι από το κανάλι του Φαλήρου την «πέταξαν σαν λεμονόκουπα».

«Σε ένα κανάλι μπορεί να έχεις καλές σχέσεις με κάποιους και όχι καλές σχέσεις με κάποιους άλλους. Το ότι κάποιοι δεν είχαν καλές σχέσεις μαζί σου και εσύ μαζί τους δε σημαίνει ότι πρέπει να τσουβαλιάσεις σε αυτή την κατηγορία και τους άλλους που είχες μία καλή επικοινωνία και συνεργασία. Θεωρώ ότι αυτό συμβαίνει με την Ιωάννα. Ότι υπήρξε με συνεργάτες της πολύ καλά, απλά με άλλα πρόσωπα που πιθανότατα να ήταν και καίριες θέσεις, να μη μπορούσε να τα βρει καθόλου» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Τι της φταίει η Φαίη Σκορδά για να μεταθέσει το θυμό που έχει σε όλους τους υπόλοιπους; Γιατί να μην πάει καλά η Φαίη, επειδή κάποιος από τον ΣΚΑΪ έδιωξε τη Μαλέσκου;» συνέχεισε παρουσιάστρια, με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να σημειώνει ότι πιθανόν η Ιωάννα Μαλέσκου να θέλει να αφήσει ανοιχτές πόρτες με τον ΣΚΑΪ.

«Ας το πάρουμε μαθηματικά. Έχεις δοκιμάσει 10 πρόσωπα και τα 10 πρόσωπα δεν έχουν καταφέρει τίποτα. Μήπως πρέπει να κοιτάξεις από πίσω τι γίνεται; Δεν μπορεί να φταίνε οι παρουσιαστές για όλα. Κάπου ο μηχανισμός αιμορραγεί και από πίσω» επεσήμανε η Ελεονώρα Μελέτη για να καταλήξει:

«Δεν είναι κακό ένας άνθρωπος, όταν του φέρονται άσχημα, να έχει θυμό μέσα του. Καλό είναι να τον μεταβολίζει, να τον επεξεργάζεται και να μετατοπίζεται και ο ίδιος. Διαφορετικά κουβαλάς μέσα σου τον θυμό και την απογοήτευση».

Δες παρακάτω όλο το απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα

Ιωάννα Μαλέσκου για Φαίη Σκορδά: «Τη συμπονώ, τα έχω λουστεί κι εγώ»