Ελεονώρα Μελέτη: «Ειλικρινά βρείτε τα μεταξύ σας! Όσοι έχετε απωθημένο πάρτε τηλέφωνο, λύστε το!»
Πρωινές εκπομπές

Ελεονώρα Μελέτη: «Ειλικρινά βρείτε τα μεταξύ σας! Όσοι έχετε απωθημένο πάρτε τηλέφωνο, λύστε το!»

Ελεονώρα Μελέτη: «Ειλικρινά βρείτε τα μεταξύ σας! Όσοι έχετε απωθημένο πάρτε τηλέφωνο, λύστε το!»

Η παρουσιάστρια πήρε θε΄ση στην κόντρα ανάμεσα σε Ζήνα Κουτσελίνη και Μαίρη Συνατσάκη

Για τη διαμάχη ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη μίλησαν για ακόμα μία ημέρα στο Mega Καλημέρα και η Ελεονώρα Μελέτη πήρε θέση.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι είδε πάρα πολλές φορές το απόσπασμα από το Spata Live, αλλά δεν βρήκε πουθενά να βρίζει η Μαίρη Συνατσάκη το παιδί της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε την αυτοκριτική της. Είπε ότι δεν της άρεσε το ύφος της, ότι είχε μία τηλεοπτικίλα, συμφωνώ και σε κάποια πράγματα με τον Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον, από την άλλη όμως, ειλικρινά, έχω δει το απόσπασμα χιλιάδες φορές, δε μπορώ να βρω το κομμάτι που να πω ότι “σε αυτό το σημείο η Μαίρη βρίζει το παιδί της Ζήνας και όντως σχολιάζει τις πλαστικές”. Από άλλους, έχω ακούσει πολλά», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν ασπάζομαι τον όρο του Λιάγκα που είπε ότι είναι δημοσιογραφική αλητεία να φέρεις στην επικαιρότητα δηλώσεις από το παρελθόν, γιατί και ο άλλος μπορεί να το φέρει μέσα του όλα αυτά τα χρόνια. Να έχει μέσα του ένα απωθημένο. Τη Ζήνα την καταλαβαίνω. Όλοι έχουμε ακούσει κάτι χρόνια πριν, που το κουβαλάμε κι όταν βλέπουμε τον άλλον θέλουμε να του ορμίσουμε και ο άλλος δεν ξέρει γιατί θέλουμε να του ορμίσουμε γιατί έχουν περάσει 15 χρόνια», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει: «Ειλικρινά βρείτε τα μεταξύ σας! Όσοι έχετε ένα απωθημένο πάρτε ένα τηλέφωνο, λύστε το μεταξύ σας. Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα κάνουμε δημόσια. Εμείς τσιμπάμε και βάζουμε το δάχτυλο στο μέλι γιατί έχει γίνει όλο αυτό το πράγμα».

Διαβάστε ακόμα

Αθηνά Οικονομάκου για την κόντρα Κουτσελίνη – Συνατσάκη: «Η Μαίρη καλά τα λέει συνήθως…»