Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω υπάρξει 35αρα χωρίς σύντροφο και χωρίς παιδί…»
Πρωινές εκπομπές

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω υπάρξει 35αρα χωρίς σύντροφο και χωρίς παιδί…»

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω υπάρξει 35αρα χωρίς σύντροφο και χωρίς παιδί…»

Η παρουσιάστρια σχολίασε τα όσα είπε η Ελένη Φουρέιρα για τα σχόλια που έχει ακούσει

Τα όσα είπε η Ελένη Φουρέιρα στο κανάλι του Fipster στο Youtube, για τα σχόλια που δεχόταν πριν αποκτήσει παιδί, τη μητρότητα, αλλά και τη ρατσιστική ατάκα που είχε ακούσει πίσω από επαγγελματική πόρτα, σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη στο «Mega Καλημέρα».

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε χαρακτηριστικά ότι: «Έχει τύχει σε δισκογραφική να πουν ”έλα τώρα το Αλβανάκι θέλει να κάνει και καριέρα”».

«Μιλάμε για ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν ή δεν θα σε βοθήσουν. Πας για να τους πεις ότι “εγώ θέλω να βγάλω δίσκο”… Αντιμετωπίζεις έναν άνθρωπο με αυτό το κριτήριο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτό το οποίο έρχεται να συζητήσει», σχολίασε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Πώς συμπεριφέρεται η κοινωνία απέναντι σε μια 35αρα που έχει επιλέξει να κάνει καριέρα; Έχουμε δει πως συμπεριφέρεται σε μία γυναίκα 35 ετών που έχει σύντροφο και τη ρωτάνε πότε θα κάνει παιδιά, πως συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα που τη δακτυλοδείχνει που έχει περάσει τα 30 και τα 35 και δεν έχει σύντροφο ή δεν έχει οικογένεια; Ελάτε τώρα.

Έχω υπάρξει 35αρα χωρίς σύντροφο και χωρίς παιδί, τα έχω γράψει όλα στο βιβλίο μου που αυτή τη στιγμή έχει βρει το κοινό του στις νέες γυναίκες και όλες μου λένε “περιγράφεις το πώς ένιωσα τις προάλλες που πήγα σε μια βάπτιση και όλοι με ρώταγαν γιατί δεν έχω παντρευτεί και δεν έχω σύντροφο”» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Εγώ όταν δεν πήγαινα στη δουλειά και λέγανε “τι ανάγκη έχει, έχει τον άντρα της να την τρέφει”. Πήγα στη δουλειά, “α, παράτησε το παιδί της και γύρισε στη δουλειά”, δεν βγάζεις άκρη με τον κόσμο εκεί έξω, είναι μία τρέλα», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Οι γυναίκες πρέπει να αρχίσουν να λένε τα κακώς κείμενα, γιατί εκείνες είναι οι πιο δεικτικές σε ορισμένα πραγματάκια κι εκείνες θα περάσουν και το δικό τους το φαρμακάκι, μέσα από την καλοσύνη και την ευχή… “Άντε κι εσύ με ένα καλό παιδί”. Αυτή η φράση σημαίνει ότι εσύ ακόμα δεν έχεις», πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Διαβάστε ακόμα

Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της την άφησε άφωνη – «Θα κάνω τα πάντα για να μην πεθάνεις»