Ελεονώρα Μελέτη: «Κλείδωσαν» οι νέοι της συνεργάτες;
Πρωινές εκπομπές

Ελεονώρα Μελέτη: «Κλείδωσαν» οι νέοι της συνεργάτες;

Ελεονώρα Μελέτη: «Κλείδωσαν» οι νέοι της συνεργάτες;

Το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα

Αλλαγές, μεταγραφές, νέοι συνεργάτες: οι διεργασίες για τη νέα σεζόν είναι πυρετώδεις και αυτό αφορά όλες τις εκπομπές όπως αυτή που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Το Mega Καλημέρα θέλει να μπει με ακόμα μεγαλύτερη φόρα το φθινόπωρο στον τηλεοπτικό χάρτη αφού χαίρει της εμπιστοσύνης του καναλιού και όπως είναι λογικό θα γίνουν αλλαγές και αναπροσαρμογές και στα πρόσωπα.

Τα ραντεβού και οι συζητήσεις πολλές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mαρίνου Βυθούλκα για το Breakfast @Star η Ελεονώρα Μελέτη θα πλαισιώνεται του χρόνου εκτός από τη Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον Θανάση Πάτρα από δύο νέα πρόσωπα, τη Νανά Παλαιτσάκη και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Όπως ανέφερε ο Μαρίνος Βυθούλκας, η Νανά Παλαιτσάκη επιβεβαίωσε στον ίδιο ότι θα είναι στο Mega.

Το θέμα είναι αν όντως αποχωρεί ο Κώστας Τσουρός που τουλάχιστον στον αέρα του Mega Καλημέρα πρόσφατα διέψευσε τα δημοσιεύματα ενώ άγνωστο είναι και το μέλλον της Άννας Ζηρδέλη.

Το δικό μας ρεπορτάζ πάντως αναφέρει ότι όντως έχουν γίνει συζητήσεις τόσο με τη Νανά Παλαιτσάκη όσο και με την Αφροδίτη Γραμμέλη, τίποτα όμως δεν είναι οριστικό και φυσικά καμιά υπογραφή δεν έχει πέσει ακόμα.

Το βέβαιο είναι ότι η Ελεονώρα Μελέτη επιθυμεί να στήσει μια δυνατή ομάδα με άποψη και γνώση που να χειρίζεται όλα τα θέματα που προκύπτουν.