Ελεονώρα Μελέτη σε Κωνσταντίνο Βασάλο: «Γιατί βρε αγάπη μου σε στενοχώρησα; Ήταν δική σου η εκπομπή;»
Πρωινές εκπομπές

Ελεονώρα Μελέτη σε Κωνσταντίνο Βασάλο: «Γιατί βρε αγάπη μου σε στενοχώρησα; Ήταν δική σου η εκπομπή;»

Ελεονώρα Μελέτη σε Κωνσταντίνο Βασάλο: «Γιατί βρε αγάπη μου σε στενοχώρησα; Ήταν δική σου η εκπομπή;»

Η παρουσιάστρια απάντησε στον πρώην Survivor

Το παράπονό του για τα όσα έχει πει κατά καιρούς η Ελεονώρα Μελέτη για το πρόσωπό του, εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Συγκεκριμένα, ο πρώην Survivor και συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου στο Χαμογέλα και πάλι, στη διαδικτυακή του εκπομπή, εξέφρασε τη στεναχώρια του για τα λεγόμενα της παρουσιάστριας κι εκείνη, το πρωί της Παρασκευής 23/2, απάντησε.

«Με έχει στεναχωρήσει πολλές φορές η Ελεονώρα με αυτά που έχει πει. Έκανε το Πανόραμα το 2017, είχα πάει καλεσμένος 2-3 φορές και είχα περάσει ωραία. Ήταν και ο λόγος που με πήραν μετά στον ΣΚΑΙ, οπότε δεν μπορώ να της κρατήσω και κακία. Για ένα βίντεο που είχαμε κάνει με τον Φίλιππο, είχε πει ότι δεν θέλει να βλέπει τέτοια πράγματα στην τηλεόραση. Ποια τηλεόραση; Στο youtube τα είπα. Μην τα παίξεις, άμα δεν θες να τα βλέπεις στην τηλεόραση. Αυτό με στεναχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η Ελεονώρα Μελέτη έδειξε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο Mega Καλημέρα και απάντησε στον Βασάλο.

«Γιατί βρε αγάπη μου σε στενοχώρησα; Ήταν δική σου η εκπομπή; Κάτι συζητούσαν που εγώ δε θα το έβλεπα. Δε θυμάμαι και τι ήταν αλλά δεν τα είχα βάλει με τον Κωνσταντίνο ο οποίος έχει και πολλή πλάκα και όντως είχαμε περάσει πολύ ωραία στο Πανόραμα. Να μην πω την άποψή μου για ένα προϊόν είτε είναι τηλεοπτικό, είτε youtub-ικό;», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Αναφορικά με την περίοδο που ήταν μαζί στο Survivor Πανόραμα, είπε:«Δεν ευθύνομαι εγώ, ευθύνεται ο εαυτός του που ήταν πολύ καλός. Μου είχε κάνει εντύπωση γιατί ήμουν από εκείνους που γνώριζε πρώτα τους παίκτες εκτός παραλίας. Και ο Κωνσταντίνος ήταν πάρα πολύ καλός. Όχι μόνο τηλεοπτικά, αλλά γενικά. Αν δεν τον συμπαθούσες στην παραλία, τον συμπαθούσες στη ζωή».

«Θυμάμαι ότι δεν μου άρεσε το αντικείμενο που συζητούσαν. Ότι δεν ήταν τηλεοπτικό. Δεν θα έπρεπε να στενοχωρηθεί, και για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα είχα πει» κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

Ελεονώρα Μελέτη: Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας;