Ελεονώρα Μελέτη: Το υπονοούμενο για τις σχέσεις στην τηλεόραση – «Πολλή αγάπη έχει πέσει»
Πρωινές εκπομπές

Ελεονώρα Μελέτη: Το υπονοούμενο για τις σχέσεις στην τηλεόραση – «Πολλή αγάπη έχει πέσει»

Ελεονώρα Μελέτη: Το υπονοούμενο για τις σχέσεις στην τηλεόραση – «Πολλή αγάπη έχει πέσει»

Η παρουσιάστρια δεν φαίνεται να πιστευεί πολύ στις φιλικές σχέσεις ανάμεσα στα πρόσωπα της τηλεόρασης

Τη δική της άποψη σχετικά με τις φιλίες στην ελληνική τηλεόραση εξέφρασε η Ελεονώρα Μελέτη, βλέποντας βίντεο από το πάρτι της Ζήνας Κουτσελίνη, τα όσα είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου, αλλά και τις κοινές δηλώσεις της Φαίης Σκορδά, της Κατερίνας Καινούργιου και της Σταματίνας Τσιμτσιλή. 

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου ρωτήθηκε για το αν έχει επαφές με τις άλλες συμπαρουσιάστριες της εκπομπής «3,2,1, ΑΝΤ1», απάντησε: «Όχι, καμία σχέση. Η μόνη που έκανα παρέα τότε ήταν η Άννα-Μαρία (Λογοθέτη). Μαλλιοτραβιόντουσαν εκεί μέσα. Κάποια στιγμή που πήγα να μιλήσω, γιατί ήταν η σειρά μου να παρουσιάσω, κάποια νύχια ένιωσα να μπαίνουν δυνατά στο δέρμα μου και έχασα τη σειρά μου».

«Επιτέλους και κάποια που βγήκε και είπε την αλήθεια στην τηλεόραση για τα μαλλιοτραβήγματα. Πολλή αγάπη έχει πέσει» είπε με νόημα η Ελεονώρα Μελέτη και κάπως έτσι ξεκίνησε η συζήτηση με τους συνεργάτες της.

«Έχω μία πολύ συγκεκριμένη άποψη για τη φιλία. Η φιλία είναι ιερό πράγμα και φίλοι είναι οι άνθρωποι που έχουν δοκιμαστεί σε όλα τα συναισθήματα δίπλα σου. Θέλει χρόνο. Εδώ σε έναν χώρο που εστιάζει πολύ στην επιφάνεια, στο γρήγορο και αναλώσιμο, θεωρώ ότι δεν υπάρχει ένα υπόβαθρο. Ο άνθρωπός σου δεν θα βρεθεί εδώ. Ο άνθρωπος που ξέρεις ότι θα σου απλώσει ένα χέρι βοηθείας και θα τον ακούσεις και θα σε ακούσει» συνέχισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι όλα ρόδινα, όπως θέλουν να φαίνονται. Κι εγώ τώρα που είδα και τις τρεις κυρίες, δε μπορώ να φανταστώ ότι είναι όλα ρόδινα, ότι στέλνουν τώρα η μία στην άλλη μηνύματα…» τόνισε  η Άννα Ζηρδέλη, με τον Θανάση Πάτρα και τον Γιώργο Κρικοριάν να συμφωνούν.

«Υπάρχουν κι εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, εγώ τη Φλορίντα στον χώρο τη γνώρισα και είναι και κουμπάρα μου αλλά μιλούσαμε την ίδια γλώσσα και είναι μία στα πόσα άτομα. Θεωρώ ότι στην τηλεόραση περισσότερο γίνονται δημόσιες σχέσεις κι όχι βαθιές, ουσιαστικές σχέσεις ζωής» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.