Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είναι ωραίο να χωρίζεις από ανθρώπους όταν δεν έχει να σε βγάλει πουθενά»
Πρωινές εκπομπές

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είναι ωραίο να χωρίζεις από ανθρώπους όταν δεν έχει να σε βγάλει πουθενά»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είναι ωραίο να χωρίζεις από ανθρώπους όταν δεν έχει να σε βγάλει πουθενά»

Όσα είπε με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στην κοινή τους συνέντευξη στο Mega

H Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάνουν μαζί συναυλιακή περιοδεία και μίλησαν στον Άρη Καβατζίκη και το «Πάμε Δανάη».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ερώτηση για την προσωπική τους ζωή και πώς διαχειρίστηκαν τα media, τελείως διαφορετικά η καθεμία.

Για παράδειγμα δεν είναι ευρέως γνωστό ότι η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει κάνει δύο γάμους και ισάριθμα διαζύγια σε αντίθεση με την Ελεωνόρα που η προσωπική της ζωή εκτίθεται πολύ στα Μέσα.

«Ο κόσμος μία εικόνα, ένα γεγονός, ένα κουτσομπολιό. Μπορεί να έχω κάνει κι εγώ κάποιο λάθος στο παρελθόν και να έχω δώσει κάποιο λάθος σήμα, δεν μπορώ να το πετάξω όλο στα media, απλώς είναι ένα πράγμα κουραστικό και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Με γοητεύει το γεγονός ότι δεν ήξερα για τη ζωή της Ελευθερίας», δήλωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Ήταν όρος μου με όλους τους δημοσιογράφους που έχω συναντηθεί όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν μιλάμε για την προσωπική μου ζωή. Κάποια στιγμή αποφάσισα να μοιραστώ μερικά προσωπικά πράγματα και φτάνει, μέχρι εκεί ήταν. Καλό είναι τα εν οίκω μη εν δήμω. Βλέπω ότι η Ελεωνόρα προσπαθεί και το κάνει, εγώτο  έκανα σε όλη μου τη ζωή», είπε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

«Όπως είναι ωραίο να βρίσκεσαι με ανθρώπους έτσι είναι ωραίο να χωρίζεις από ανθρώπους όταν δεν έχει να σε βγάλει πουθενά. Είναι ωραίο να μπορείς έχεις τον χρόνο να το επεξεργαστείς, χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο προτού δημοσιοποιηθεί κάτι. Εγώ δεν τον είχα, μου ήρθαν τα πράγματα μαζεμένα, έχω μάθει πλέον τον τρόπο να τα διαχειρίζομαι. Δεν θα κρυφτώ, δεν κρύβομαι, με ρωτάνε οι άνθρωποι στον δρόμο, απαντώ αλλά άλλο οι άνθρωποι άλλο τα Μέσα», συμπλήρωσε η Ελεωνόρα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αποκάλυψε πως άργησε να ταιριάξει το μέσα της με το έξω της, αν και αποδεχόταν τον εαυτό της, ωστόσο παραδέχτηκε ότι άλλο αισθανόταν κι άλλο έδειχνε.

«Μου αρέσει που κάνω την παλάβρα μου. Άργησε να ταιριάξει το μέσα μου με το έξω μου, τώρα είναι πιο κοντά τουλάχιστον για τα δικά μου μάτια» είπε χαρακτηριστικά.