Σπανού για Τούνη: «Υπάρχουν και αυτοί που υφίστανται γιατί απλά άνοιξαν την… κλειδαρότρυπά τους»
Πρωινές εκπομπές

Σπανού για Τούνη: «Υπάρχουν και αυτοί που υφίστανται γιατί απλά άνοιξαν την… κλειδαρότρυπά τους»

Σπανού για Τούνη: «Υπάρχουν και αυτοί που υφίστανται γιατί απλά άνοιξαν την… κλειδαρότρυπά τους»

Η τραγουδίστρια μίλησε αποκλειστικά στο Πρωινό Σουσού

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για την εγκυμοσύνη της, τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη και τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

Αναφερόμενη στα κιλά της εγκυμοσύνης, είπε:

«Λόγω της εγκυμοσύνης έχω σταματήσει όλα τα μποτέ αλλά κιλά έχω πάρει. Έχω πάρει γύρω στα εξήμισι κιλά και στα πόδια μου βλέπω την αισθητή διαφορά. Επίσης και στην κοιλιά μου, που κάθε βδομάδα δίνει  πόνο!».

Καταπέλτης για την Τούνη

Για τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη, ανέφερε:

«Υπάρχουν influencers που τους θαυμάζουμε και θέλουμε να τους μοιάσουμε. Υπάρχουν και αυτοί που υφίστανται γιατί απλά άνοιξαν την… κλειδαρότρυπά τους. Αυτοί οι influencers εμένα προσωπικά δεν μου ταιριάζουν και δεν τους ακολουθώ. Δεν μπορούν να με επηρεάσουν σε κάτι γιατί για να με επηρεάσεις πρέπει να σε πιστεύω ή να σε θαυμάζω.

Τώρα για το αν η δουλειά της influencer, μητέρας, επιχειρηματία είναι δύσκολη πιο κατάλληλη θα ήταν να μας απαντήσει μια εργαζόμενη μητέρα αν προτιμάει να βιοπορίζεται με βίντεο που βγάζει από το σπίτι της ή αν προτιμά να γυρνάει στο σπίτι της μετά από δέκα ώρες και να κάνει και τις δουλειές του σπιτιού.

Μάλλον της απασχολεί η δουλειά της παρά πολύ χρόνο και δεν μπορεί να παρακολουθήσει τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να δώσει εξετάσεις και να απαντήσει κάποιος ή ο Φώτης Σεργουλόπουλος για το τι δουλειά κάνει».

«Είναι ο τρόπος του εριστικός…»

Επίσης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα:

«Ο Γιώργος Νταλάρας είναι η ελληνική μουσική ιστορία. Είναι ο τρόπος του εριστικός και αυτό το έχουμε ξαναδεί επί εποχές Πανούση. Έπιασε ένα θέμα και το καυτηρίασε με ένα όχι κομψό τρόπο αλλά πια έχουμε φτάσει να μην τολμάει και κανείς να πει την άποψη του».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: