Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Αυτή που μας “κάρφωσε” μπορεί να είναι νυν ενός πρώην μου»
Πρωινές εκπομπές

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Αυτή που μας “κάρφωσε” μπορεί να είναι νυν ενός πρώην μου»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Αυτή που μας “κάρφωσε” μπορεί να είναι νυν ενός πρώην μου»

Όσα είπε για τον σάλο που ξέσπασε γύρω από τον γάμο της και τον έλεγχο για φοροδιαφυγή

«Για μια βδομάδα φοβόμουν να κυκλοφορήσω, έγινε… ντόρος. Η ΑΑΔΕ ήρθε στο μαγαζί μου για έλεγχο και ήταν νόμιμα, δεν είχα να κρύψω κάτι», ανέφερε, μεταξύ άλλων, για τον γάμο της η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού».

«Πάντα μαζί μας πλέον έχουμε τον δικηγόρο μας, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει», είπε με χιούμορ η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας.

«Ευτυχώς βγήκαμε μετά από μία εβδομάδα και,γιατί φοβόμασταν να βγούμε με αυτόν τον ντόρο που έγινε. Αισθάνομαι ότι σιγά σιγά σβήνει όλο αυτό όμορφα και ήρεμα, γιατί δεν διαπράξαμε κάποιο έγκλημα, ένα γάμο κάναμε», τόνισε.

«Στο μαγαζί ήρθαν και με έλεγξαν από την ΑΑΔΕ, δεν βρήκαν τίποτα, δεν είχα και να κρύψω κάτι, όλα καλά», ξεκαθάρισε.

«Έχω μετανιώσει ήδη για κάποιες δηλώσεις που έκανα για τον γάμο, δεν θα είμαι τόσο εξωστρεφής», εξομολογήθηκε.

Για το ποιο είναι το πρόσωπο που τους «κάρφωσε», απάντησε: «Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος, γι αυτό και είπα ότι είμαι 100% σίγουρη ότι με κάρφωσε μία γυναίκα από τη δική μου πλευρά, γιατί δύο εβδομάδες πριν από τον γάμο είχα δεχτεί κλήσεις από απόκρυψη, που αυτές εξετάζουμε και είχα και κάποιες κλήσεις από ξένο νούμερο. Και είναι και άλλα δυο περιστατικά που είχαν γίνει αλλά δεν μπορώ να πω… Μπορεί να είναι και μία νυν ενός πρώην μου, ή μπορεί να είναι αυτή η περιβόητη influencer».

Διαβάστε ακόμα

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Απαντά για την υπόθεση φοροδιαφυγής – «Δεν θα σε αφήσω, ειλικρινά, θα σε βρω!»