Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρέπει να είναι πιο κοινωνική»
Πρωινές εκπομπές

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρέπει να είναι πιο κοινωνική»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρέπει να είναι πιο κοινωνική»

Ποια η γνώμη της για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και καλεσμένοι ήταν αρκετοί παίκτες του Survivor που την τίμησαν με την παρουσία τους.

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε σε όλα και μάλιστα πήρε και το μικρόφωνο και «στρίμωξε» τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

«Δεν με φοβίζει καθόλου ο χρόνος γιατί κάνω τα botox μου, καθαρισμούς, όλα. Είμαι 40 χρονών!

Παρακολούθησα και τον τελικό και τον ημιτελικό του Survivor All Star. Γενικά το ριάλιτι από ένα σημείο και μετά δεν το έβλεπα γιατί δεν μου άρεσε η πλοκή του έργου, γιατί σαν έργο ήταν. Δεν υποστήριζα κάποιον παίκτη γιατί περίμενα να μπω. Το όνομά μου είχε πέσει στο τραπέζι, δεν ξέρω τι έγινε».

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ξέρω γιατί κρύβεται. Από τη στιγμή που έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι παρουσιάστρια του Shopping Star πρέπει να είναι πιο κοινωνική».

«Ο Στάθης Σχίζας είναι φίλος μου, τον συμπαθώ πάρα πολύ, τον λατρεύω, είναι πολύ καλό παιδί. Όσον αφορά την κυρία Παναγιώταρου, δεν μιλάμε. Είχε κάνει ένα μεγάλο ατόπημα, είχε πει πράγματα για εμένα. Θα μπορούσε να μου στείλει ένα μήνυμα αν είχε εκνευριστεί. Την ξέρω χρόνια, είχα πάει και στον γάμο της, εγώ είχα πιάσει την ανθοδέσμη. Με λέει και τρελή!

Ποτέ των ποτών δεν θα την πλησίαζα ξανά. Ήταν άτοπο αυτό που είπε».

Διαβάστε επίσης

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν μασάω τα λόγια μου ειδικά ό,τι έχει να κάνει με την αδικία και την κουτοπονηριά»