Έλντα Πανοπούλου: «Ποιος Βασιλείου; Είμαστε σίγουροι ότι είναι πατέρας του Αλκαίου;»
Πρωινές εκπομπές

Έλντα Πανοπούλου: «Ποιος Βασιλείου; Είμαστε σίγουροι ότι είναι πατέρας του Αλκαίου;»

Έλντα Πανοπούλου: «Ποιος Βασιλείου; Είμαστε σίγουροι ότι είναι πατέρας του Αλκαίου;»

Όσα είπε με αφορμή την πρεμιέρα της με τον Γιώργο Αλκαίο στο 4711

Στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, παραχώρησε συνέντευξη η Έλντα Πανοπούλου με αφορμή την συνεργασία της με τον Γιώργο Αλκαίο στην Αυτοκίνηση 4711 και την πρεμιέρα τους.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις του Γιάννη Βασιλείου αλλά και το politically correct και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί με τον όρο «χοντρή».

«Το κόνσεπτ δεν είναι τίποτα άλλο από μια βραδιά γεμάτη μουσική που έχει και θέαμα. Νομίζω έχει κουράσει μια κλασσική ροή ενός προγράμματος.

Με τον Γιώργο Αλκαίο είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Να προσφέρουμε στον κόσμο μας ταυτόχρονα εκτός από τη μουσική, να έχει και ένα θέαμα λίγο πιο ποικίλο, πιο ευφάνταστο.

Τουλάχιστον αυτή είναι η προσπάθειά μας.

Θέλω να πάρω τα εύσημα για την επιστροφή του! Πώς να μην έχει δουλειά η Πανοπούλου με τον Αλκαίο; Έχει η Τέχνη στεγανά; Απαγορεύεται ο τραγουδιστής να συνυπάρξει με μία ηθοποιό.

Ο Βασιλείου; Ποιος Βασιλείου; Ο πατέρας του Αλκαίου; Με ενδιαφέρει αυτό…Είμαστε σίγουροι ότι είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου; Μόνο αυτό θέλω να πω, τίποτα άλλο.

Το “χοντρή” για μένα ήταν τίτλος τιμής. Οι επιχειρηματίες δεν έλεγαν να πάρουμε την Πανοπούλου, έλεγαν να πάρουμε τη χοντρή. Δεν έχουμε δικαίωμα οι ηθοποιοί να κλεινόμαστε στο καμαρίνι μας και να μη θέλουμε να δούμε κανέναν.

Γι’ αυτό έγινα ηθοποιός, για να με αγαπούν και να έρχονται να με βλέπουν. Δεν υπάρχει κάλο «καμαρίνι», θα σου τύχει ο συνάδελφος που θα έχεις πρόβλημα. Δεν έχω φύγει ποτέ από παράσταση, δεν εγκατάλειψα το επάγγελμα, ούτε όταν κήδεψα τον πάτερα μου. Όταν πέθανε ο πατέρας μου βγήκα κι έπαιξα κωμωδία, βγήκα από τη σκηνή και λιποθύμησα».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Αλκαίος: Η απάντησή του για τις δηλώσεις του πατέρα του – «Είναι στενάχωρο για κάποιον που το βλέπει»