Έλντα Πανοπούλου σε Άντζελα Δημητρίου: «Κορίτσι μου, τι λες; Να βγούμε καμιά γκομενότσαρκα;»
Πρωινές εκπομπές

Έλντα Πανοπούλου σε Άντζελα Δημητρίου: «Κορίτσι μου, τι λες; Να βγούμε καμιά γκομενότσαρκα;»

Έλντα Πανοπούλου σε Άντζελα Δημητρίου: «Κορίτσι μου, τι λες; Να βγούμε καμιά γκομενότσαρκα;»

Οι δυο γυναίκες μίλησαν για τον τσακωμό που είχαν στο παρελθόν και πώς ενώθηκαν ξανά

Η Έλντα Πανοπούλου και η Άντζελα Δημητρίου μίλησαν στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και αναφέρθηκε στον λόγο που κατά το παρελθόν είχαν τσακωθεί αλλά και στον τρόπο που τα ξαναβρήκαν.

Η Έλντα Πανοπούλου περιέγραψε το πώς τα ξαναβρήκαν μετά από τον τσακωμό που είχαν στο παρελθόν.

«Πολύ είχαμε τσακωθεί, είχαμε σκοτωθεί. Πήγα, την παρακάλεσα, έπεσα στα πόδια της στην κυριολεξία και της είπα: Αντζελίνα μου, εμείς αγαπιόμαστε. Εγώ περίμενα κάτω από το σπίτι της. Και της λένε της Άντζελας: με την Πανοπούλου θα την κάνουμε τη δουλειά. Εκείνη απάντησε: βεβαίως».

«Εκείνοι που θυμούνται τα παλιά είναι παλιάνθρωποι. Εγώ στην αρχή δεν ήθελα να τη δω την Έλντα, όταν ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη. Έστειλα τον Μαροσούλη», πρόσθεσε η Άντζελα Δημητρίου.

«Οι μεγάλοι πόνοι της ζωής είναι μία αναπηρία»

Οι δύο κυρίες μίλησαν για τον πόνο που μπορεί να νιώσει κάποιος κατά τη διάρκεια της ζωής του, ενώ η Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε και στην απώλεια της μητέρας της.

«Οι μεγάλοι πόνοι της ζωής είναι μία αναπηρία για τον άνθρωπο. Δεν περνάνε και δεν φεύγουν ποτέ, μαθαίνουμε να ζούμε με τους πόνους μας. Δεν τους ξεπερνάμε, ούτε τους ξεχνάμε. Ο δικός μου μεγαλύτερος πόνος είναι ο ίδιος με αυτόν της Άντζελας», λέει η Έλντα Πανοπούλου.

«Είχα μία απώλεια πρόσφατα και αισθανόμουν πολύ άσχημα. Προσπαθώ όμως πλέον να το συνειδητοποιήσω και δουλεύοντας να τη νιώθω δίπλα μου και μέσα μου. Στο πρόγραμμα της αφιερώνω το ”Ουρανέ μου”», ανέφερε η Άντζελα Δημητρίου.

«Κορίτσι μου, τι λες; Να βγούμε καμιά γκομενότσαρκα;»

Η Έλντα Πανοπούλου μίλησε και για το ενδεχόμενο η Άντζελα Δημητρίου να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Την “ψήνω” να αποφασίσει να γίνει ηθοποιός. Το τραγούδι και η υποκριτική είναι ταυτόσημα. Δεν θα ήταν τόσο μεγάλη τραγουδίστρια αν δεν υποστήριζε υποκριτικά τους στίχους των κομματιών της. Δεν κάνεις καριέρα σαν της Αλεξίου της Βίσσης, της Άντζελας εάν δεν μπορείς να υποστηρίξεις την παρουσία της στη σκηνή σαν ηθοποιός.

Τι απαντούν όμως, στο ενδεχόμενο ενός νέου συντρόφου;

«Κορίτσι μου, τι λες; Να βγούμε καμιά γκομενότσαρκα;», είπε η Έλντα Πανοπούλου απευθυνόμενη στην τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμα

Άντζελα Δημητρίου: «Δεν γίνεται να μη συγχωρήσω το παιδί μου – Είναι όλα μια χαρά!»