Emilia Vodos: «Σε εκπομπή θα πήγαινα μόνο ως παρουσιάστρια ή συμπαρουσιάστρια»
Πρωινές εκπομπές

Emilia Vodos: «Σε εκπομπή θα πήγαινα μόνο ως παρουσιάστρια ή συμπαρουσιάστρια»

Emilia Vodos: «Σε εκπομπή θα πήγαινα μόνο ως παρουσιάστρια ή συμπαρουσιάστρια»

Απέκλεισε τη συμμετοχή σε πάνελ η πρώην παίκτρια του MSR

Η φιναλίστ του My Style Rocks Emilia Vodos μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes» για τον τελικό και απάνητσε στο εάν θα πήγαινε σε πάνελ εκπομπής και εάν θα έκανε το Shopping Star.

«Το MSR ήταν μοναδική εμπειρία, θα την έκανα ξανά και ξανά από την αρχή», δήλωσε αρχικά.

«Ο ρόλος της παρουσιάστριας στο My Style Rocks για εμένα είναι πιο εύκολος, γιατί ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει εκεί μέσα, και την ψυχολογία των κοριτσιών.  Σε πάνελ θα πήγαινα μόνο σαν παρουσιάστρια ή συμπαρουσιάστρια. Όχι τώρα να κάθομαι να σχολιάζω, δεν το έχω. Το έκανα στο MSR, τώρα θέλω να είμαι εγώ. Είμαι πάρα πολύ fan του My Style Rocks, είναι πάρα πολύ στα μέτρα μου και θα περνούσα τέλεια», ξεκαθάρισε.

«Δεν γίνεται σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, καμία σχέση. Η Βίκυ είναι θρύλος. Η κάθε μία τη διαδρομή της. Δεν θα δηλώσω συμμετοχή στο I m a celebrity get me out of here, εγώ δεν τρώω αυτά που τρώνε, θέλω κάτι πιο glam», τόνισε.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε ότι έχει κάνει προσπάθειες για να μείνει έγκυος.

«Θεωρώ πως όλα θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή. Θέλω πάρα πολύ οικογένεια και μάλιστα μεγάλη οικογένεια. Θέλω 4-5 παιδάκια τώρα που το ακούει και ο άντρας μου. Είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Είμαστε μαζί 3 χρόνια. Έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ να κάνουμε παιδιά, δεν έχει τύχει ακόμη. Θα έρθει όμως» πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα