Έμιλυ Κολιανδρή: «Θα συγχωρούσα την απιστία»
Πρωινές εκπομπές

Έμιλυ Κολιανδρή: «Θα συγχωρούσα την απιστία»

Έμιλυ Κολιανδρή: «Θα συγχωρούσα την απιστία»

Η ηθοποιός είναι υπέρ των δεύτερων ευκαιριών

Υπέρ των δεύτερων ευκαιριών είναι η Έμιλυ Κολιανδρή, η οποία στην πορεία του χρόνου άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα και τις αντιδράσεις της.

Η ηθοποιός, το πρωί του Σαββάτου 23/12, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Δύο στις 10 και μίλησε για το ενδεχόμενο να συγχωρήσει την απιστία, όμως μόνο για μία φορά, ενώ εντόπισε ότι το πρόβλημα είναι στην προδοσία.

«Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους και σε μένα να κάνω λάθη. Παλιότερα δεν το έκανα. Δε με συγχωρούσα εύκολα για πράγματα. Τώρα προσπαθώ να μη χτυπάω τόσο πολύ τον εαυτό μου, να τον αγαπάω λίγο περισσότερο, να τον φροντίζω. Η κόκκινη γραμμή μου έχει να κάνει με την προδοσία, όταν κάποιος προδίδει τη σχέση που είχατε – όχι απαραίτητα σε επίπεδο ερωτικό. Την απιστία νιώθω ότι θα μπορούσα να τη συγχωρήσω γιατί είμαστε άνθρωποι και έχουμε αδυναμίες, και θα μπορούσε να συμβεί.

Θα το συγχωρούσα μια φορά, δεύτερη όχι. Η κόκκινη γραμμή μου μάλλον έχει να κάνει με τις φορές που μπορεί να σε προδώσει κάποιος. Δίνω 1-2 ευκαιρίες, στην τρίτη…» δήλωσε η Έμιλυ Κολιανδρή.

Για τη σχέση της με τον Χρήστο Λούλη, απάντησε: «Δεν βρίσκουμε πολύ χρόνο για τους δυο μας με τον Χρήστο γιατί έχουμε και ανάποδα ωράρια. Όλο λέμε ότι θα βρούμε λίγο χρόνο για μας, αλλά δε το κάνουμε. Είναι μέσα σε αυτά που λέμε ότι θα κάνουμε τη νέα χρονιά»

Διαβάστε ακόμα

Έμιλυ Κολιανδρή: «Συχνά γυρνάω σε εκπομπές και παραπονιέμα σαν τον Βασιλάκη Καΐλα»