Επί τόπου: Ο Νάσος Γουμενίδης ακολουθεί τη βραδινή βάρδια της Ο.Π.Κ.Ε – Καρέ Καρέ η σύλληψη υπόπτου
Πρωινές εκπομπές

Επί τόπου: Ο Νάσος Γουμενίδης ακολουθεί τη βραδινή βάρδια της Ο.Π.Κ.Ε – Καρέ Καρέ η σύλληψη υπόπτου

Επί τόπου: Ο Νάσος Γουμενίδης ακολουθεί τη βραδινή βάρδια της Ο.Π.Κ.Ε – Καρέ Καρέ η σύλληψη υπόπτου

Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο στην πρωινή εκπομπή του OPEN;

Το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» κάθε εβδομάδα φέρνει στο φως νέα στοιχεία και συνεχίζει τα αποκλειστικά ρεπορτάζ κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50, όλες οι εξελίξεις και όλη η έρευνα είναι στο OPEN και στο «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ».

Το Σάββατο 27 Απριλίου στις 09:50, η εκπομπή ακολουθεί την ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) στην περιπολία της. Ο Νάσος Γουμενίδης και η κάμερα του «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» βρέθηκαν στη βραδινή βάρδια των αστυνομικών στη Δυτική Αττική, μία από τις πιο επικίνδυνες περιοχές της Αθήνας και κατέγραψαν συγκλονιστικές εικόνες. Οι έμπειροι αστυνομικοί περιγράφουν τις δυσκολίες, τις αγωνίες αλλά και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Εξομολογούνται ότι δεν γνωρίζουν εάν θα γυρίσουν ζωντανοί από τη βάρδια τους και πως αποχαιρετούν τα παιδιά τους σαν να είναι η τελευταία φορά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας ήρθε σήμα για επικίνδυνη κατάσταση και η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε καρέ καρέ τη σύλληψη ενός υπόπτου.

Μετά τις αποκαλύψεις της προηγούμενης εβδομάδας η εκπομπή επιστρέφει στην υπόθεση της άτυχης Καρολάιν, η δολοφονία της οποίας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για τη ζωή του πιλότου στη φυλακή, την καθημερινότητά του, αλλά και τη σχέση του με άλλους διάσημους συγκρατούμενούς του, οι οποίοι βρίσκονται στην ίδια φυλακή.

Μερικές ημέρες πριν το Πάσχα βλέπουμε τις τιμές του πασχαλιάτικου τραπεζιού αλλά και τους δημοφιλείς προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Άνθρωποι που γνωρίζουν αναλύουν τις τιμές των απαραίτητων αγαθών, αλλά και το κόστος για τις ολιγοήμερες διακοπές.

Κυριακή 28 Απριλίου

Την Κυριακή 28 Απριλίου στις 09:50, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του λαμπερού reality show του OPEN, «TV Queen», το οποίο θα αναδείξει τη νέα σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» έχει εξασφαλίσει αποκλειστικό υλικό και παρουσιάζει για πρώτη φορά, όλες τις λεπτομέρειες και το παρασκήνιο της μεγάλης βραδιάς.

Ακόμα, το J2US συνεχίζει να μας διασκεδάζει και να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές τα βράδια του Σαββάτου. Η εκπομπή δείχνει όλα όσα έγιναν μπροστά από τις κάμερες αλλά και στα παρασκήνια. Όλο το ρεπορτάζ.

Στη συνέχεια, μια συγκλονιστική υπόθεση έρχεται στο φως. Ένας stalker, ένας εμμονικός θαυμαστής και διώκτης με θύματά του ανυποψίαστες κοπέλες. Στην εκπομπή μιλάνε γυναίκες που η ζωή τους έγινε εφιάλτης και περιγράφουν τις στιγμές τρόμου που έζησαν.

Η εκπομπή συνεχίζει την έρευνα και αυτή την Κυριακή για την έκρηξη παραβατικότητας που παρατηρείται στους ανήλικους. Σοκαριστικό είναι το γεγονός πως γίνεται κατά παραγγελία bullying για λίγα likes, και το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» παρουσιάζει νέες ανησυχητικές μαρτυρίες.

Τέλος, δε θα μπορούσε να λείπει το ρεπορτάζ για τη Eurovision. Η Μαρίνα Σάττι αναχωρεί για τη Σουηδία, όπου θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό. Η εκπομπή θα καλύψει το γεγονός και θα δούμε όλες τις στιγμές που θα διαδραματιστούν στο αεροδρόμιο.