Επικός διάλογος Μπιμπίλα – Γκουντάρα: «Δεν θα έχετε τι να παίξετε» – «Κι εσείς δεν θα έχετε δουλειά!»
Πρωινές εκπομπές

Επικός διάλογος Μπιμπίλα – Γκουντάρα: «Δεν θα έχετε τι να παίξετε» – «Κι εσείς δεν θα έχετε δουλειά!»

Επικός διάλογος Μπιμπίλα – Γκουντάρα: «Δεν θα έχετε τι να παίξετε» – «Κι εσείς δεν θα έχετε δουλειά!»

Διαφώνησαν έντονα με φόντο την τηλεόραση

Κοντραρίστηκαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Σπύρο Μπιμπίλα που ήταν καλεσμένος στη Super Κατερίνα για να μιλήσει για τη φωτογράφισή του στο Κοίτα αλλά και το ΣΕΗ και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Όπως μάλιστα ανέφερε, πολλοί ηθοποιοί που είναι και θεατρικοί παραγωγοί δεν τις έχουν υπογράψει.

Οι τόνοι ανέβηκαν για τη φωτογράφιση ηθοποιών ως 12 Απόστολοι μεταξύ αυτών και ο Σπύρος Μπιμπίλας, καθώς στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο γνωστός εκκλησιαστικός συντάκτης, Ανδρέας Καραγιάννης.

Η εκδότρια του περιοδικού δήλωσε ότι στόχος της δεν ήταν να προκαλέσει όπως επίσης δέχεται ότι μπορεί να μην αρέσει σε όλους.

Κάποια στιγμή η συζήτηση πήγε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Διαμαντή Καραναστάση. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως βουλευτής του κόμματος απάντησε για τις φήμες χωρισμού και κατήγγειλε ότι τον ζορίζουν για να πάρουν μια δήλωση που να αρέσει στα μίντια και όχι την αλήθεια.

«Όταν κάποιος λέει ότι δεν θέλω να με τραβάς με την κάμερα και τραβάνε και παίζεται, από άλλη εκπομπή μου έκαναν έλεγχο γιατί φορούσα τα ίδια ρούχα. Έχει γίνει περιστατικό για τον ηθοποιό που πέθανε και είπα σε ρεπόρτερ να μην με ρωτήσει για κιτρινιάρικο θέμα και το έκανε και εκνευρίστηκα. Πρέπει να καταλάβετε ότι αν όλοι οι ηθοποιοί σταματήσουμε να κάνουμε δηλώσεις δεν θα έχετε τι να παίξετε» είπε ο ηθοποιός και προκάλεσε την άμεση απάντηση Γκουντάρα.

«Κι εσείς δεν θα έχετε δουλειά! Πού θα διαφημίζεστε;» του είπε.

«Πρέπει να σταματήσετε το κουτσομπολιό, πρέπει να αναβαθμιστεί η τηλεόραση» είπε.

«Μιλάς για αναβάθμιση  και μας λες ότι δεν υπογράφουν τη σύμβαση οι συνάδελφοί σας!» του είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την Κατερίνα Καινούργιου να δηλώνει ότι δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στην τηλεόραση.