Ερασμία Μάνου: Η απάντηση της στον Βασίλη Δημάκη – «Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι, ωραίο αφήγημα»
Πρωινές εκπομπές

Ερασμία Μάνου: Η απάντηση της στον Βασίλη Δημάκη – «Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι, ωραίο αφήγημα»

Ερασμία Μάνου: Η απάντηση της στον Βασίλη Δημάκη – «Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι, ωραίο αφήγημα»

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου θέλησε να απαντήσει στον πρώην σύζυγό της μέσω Facebook

Τις αιτίες του χωρισμού του με την Ερασμία Μάνου ανέφερε ο Βασίλης Δημάκης στο «Πρωινό», ενώ την ίδια στιγμή, η ίδια απάντησε με ανάρτησή της στο Facebook.

Ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, τόνισε χαρακτηριστικά ότι εν μία νυκτί η πρώην σύζυγός του εξαφανίστηκε και δεν έδειξε ενδιαφέρον, όπως έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα, με την ίδια ωστόσο να αναφέρει ότι πρόκειται για ένα «ωραίο αφήγημα».

«Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι λοιπόν που εγκατέλειψα τον άνθρωπό μου εν μία νυκτί και δεν κοίταξα πίσω ούτε λεπτό…

Έτσι, χωρίς κανέναν λόγο!!

Έναν άνθρωπο που υπερασπίστηκα, έναν άνθρωπο που αγάπησα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και την ύπαρξής μου, έναν άνθρωπο που παντρεύτηκα και ονειρεύτηκα μαζί του, μέχρι και τα γεράματά μου…

Μάλιστα…

Ωραίο αφήγηαμε, βασισμένο στη μεγάλη ανοχή μου και στη μεγάλη αντοχή μου στη σιωπή, αλλά και στον απέραντο σεβασμό μου για όσα σπουδαία ζήσαμε…

Θα διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου θα τιμήσω τη σχέση αυτή μέχρι τέλους, όπως της αξίζει…

Οι υπόλοιποι, ας κάνουν βόλτα στα πρωινά ως αδικημένοι της ζωής, να κυνηγάνε φαντάσματα και να αναζητούν διακαώς νέα σύντροφο στις 9 του μακαρίτη που λένε. Βλέπετε, το να φταίνε μόνο και πάντα οι άλλοι είναι η ευκολότερη διέξοδος των δειλών. Λυπάμαι και πονάω πολύ, τελεία και παύλα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook η Ερασμία Μάνου.

«Όλες αυτές τις μέρες προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθάρισε ότι όλες αυτές τις ημέρες που έχει γίνει γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού, η εκπομπή της, προσπαθεί να επικοινωνήσει τόσο με την Ερασμία Μάνου, όσο και με τη Σοφία Βόσσου, αλλά κανείς δεν μπορεί να τις βρει.

Διαβάστε ακόμα

Μικρούτσικος για χωρισμό Μάνου – Δημάκη: «Δείχνει έναν άνθρωπο χειριστικό. Γιατί την ημέρα των γενεθλίων της;»