Eurovision 2024: Σε τι θέση θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στον ημιτελικό; «Από τις χειρότερες στατιστικά…»
Πρωινές εκπομπές

Eurovision 2024: Σε τι θέση θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στον ημιτελικό; «Από τις χειρότερες στατιστικά…»

Eurovision 2024: Σε τι θέση θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στον ημιτελικό; «Από τις χειρότερες στατιστικά…»

Σε τι θέση κληρώθηκε η Κύπρος;

Ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης των χωρών στους ημιτελικούς της Eurovision 2024 για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Κύπρος εμφανίζεται πρώτη στον δικό της ημιτελικό στις 7 Μαΐου και η Ελλάδα τρίτη στις 9 Μαΐου.

Η Στέλλα Γιαλέτζη, δημοσιογράφος γνωστού σάιτ για τη Eurovision, σχολίασε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού τη θέση της Ελλάδας στους ημιτελικούς.

«Στους ημιτελικούς ο κόσμος δεν θα ψηφίζει εξαρχής. Θα ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις και μετά. Αυτό δεν θεωρείται καλός οιωνός για εμάς. Στατιστικά η τρίτη θέση είναι μια από τις χειρότερες θέσεις. Η Ελβετία αμέσως μετά λαμβάνει μια πολύ καλή θέση και η Ολλανδία που θεωρείται φαβορί είναι στην καλύτερη θέση. Σύμφωνα επίσης με στατιστικά στοιχεία, μόνο πέντε συμμετοχές έχουν καταφέρει να λάβουν πρόκριση από την τρίτη θέση των ημιτελικών», ανέφερε αρχικά η Στέλλα Γιαλέτζη.

«Η δεύτερη θέση που παρά τρίχα γλιτώσαμε είναι κυριολεκτικά ηλεκτρική καρέκλα, σπάνια προκρίνεται χώρα σε τελικό. Αντιθέτως η πρώτη θέση της Κύπρου είναι καλή. Με ενοχλεί που αμέσως μετά από μας έχουν βάλει άλλο ένα φαβορί, την Ελβετία» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Έπειτα ο Νίκος Γεωργιάδης, πρόσθεσε:

«Εχθές συνάντησα τον Φωκά Ευαγγελινό και μου είπε ότι αυτό το συναίσθημα που του έχει βγάλει η Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι έχει να το νιώσει από την Έλενα Παπαρίζου και το My number one».

Ακόμη η Στέλλα Γιαλέτζη θέλησε να μεταφέρει μια εικόνα από τις εντυπώσεις που έχει αφήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό:

«Στην Ελλάδα πάμε πάρα πολύ καλά, υπάρχει ενθουσιασμός και μετά από χρόνια ασχολούνται όλοι με τη Eurovision. Στο εξωτερικό υπάρχει εξίσου ένας ενθουσιασμός απλά παίζουν σημαντικό ρόλο και οι πρόβες».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επισης:

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανίζεται η Μαρίνα Σάττι στον Β’ Ημιτελικό