Eurovision: Διχασμός στη Super Κατερίνα για το Ζάρι – «Μια ζαριά που θα φέρει ασσόδυο» – «Έχει μια κιτσαρέλα»
Πρωινές εκπομπές

Eurovision: Διχασμός στη Super Κατερίνα για το Ζάρι – «Μια ζαριά που θα φέρει ασσόδυο» – «Έχει μια κιτσαρέλα»

Eurovision: Διχασμός στη Super Κατερίνα για το Ζάρι – «Μια ζαριά που θα φέρει ασσόδυο» – «Έχει μια κιτσαρέλα»

Άλλοι το βρήκαν καταπληκτικό και άλλοι... κιτς

Με πρώτο θέμα την παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision ξεκίνησε τη σκαλέτα της η Super Κατερίνα.

Το Ζάρι έπαιξε χθες μέσα από την έκτακτη εκπομπή Eurovision όπου παρακολουθήσαμε και το βίντεο κλιπ του κομματιού, γυρισμένο στο κέντρο της Αθήνας με το urban στοιχείο να δένει με το folklore.

Όπως και στα social media οι απόψεις ήταν διχασμένες στο πάνελ με πρώτο να παίρνει τον λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Όταν άκουσα ότι είναι η Μαρίνα, χάρηκα πάρα πολύ γιατί είναι μία φρέσκια τραγουδίστρια με δυναμικές αντιλήψεις. Βέβαια, είχα μια απορία ποιο είναι το τραγούδι.

Το συγκεκριμένο δεν το θεωρώ τραγούδι, είναι μία κατασκευή, 10 τεχνικοί του ήχου αξιότατοι, μαχητικότητα, είναι από τους πιο ήχους φρέσκους. Αποφάσισαν να κάνουν διάφορες γέφυρες, έφτιαξαν ένα σύνολο απλό μουσικές γέφυρες».

«Δημιουργήθηκε ένα τραγούδι που έχει μια εισαγωγή σε ψηλές νότες που δεν είναι εύληπτη,  το σύνολο αποτελεί μια κατασκευή. Σε ένα κλαμπ μπορεί να με ξαφνιάσει».

«Έφτιαξαν ένα τραγούδι άνευρο σαν έμπνευση, καταπληκτικό σαν κατασκευή και γνώση. Το έδωσαν σε ένα κορίτσι που δεν θα πεις θα το κερδίσει με ρεσιτάλ χορού».

«Όλο αυτό το πράγμα είναι μια ζαριά που πιο πιθανό είναι να φέρει αασόδυο παρά εξάρες» τόνισε μέσα σε όλα.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε ότι «Την πρώτη φορά που το άκουσα είπα “δεν είμαι σίγουρη”. Την έκτη φορά είπα “καταπληκτικό. Επίσης βρήκα εξαιρετικό και το βίντεο κλιπ. Γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα της Αθήνας».

Ο δε Γρηγόρης Γκουντάρας διαφώνησε κάθετα με την αισθητική του βίντεο κλιπ. «Αυτή είναι η πραγματικότητα της Αθήνας; Με ενόχλησε που έφεραν έναν Αυστραλό για να κάνει ένα βίντεο κλιπ για την Ελλάδα. Αυτή είναι η αισθητική της Αθήνας; Μόνο ο Γαρδέλης έλειπε να βγει με τη μηχανή».

«Το βίντεο κλιπ έχει μια κιτσαρέλα που καμιά φορά έχει κάτι ωραίο» επέμεινε η οικοδέσποινα της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης

Eurovision 2024: Αυτό είναι το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι – Αποθεώθηκε το «Ζάρι» στο Twitter