Eurovision – Σίλια Καψή: «Όταν άκουσα το Liar, μου έπεσε το σαγόνι»
Πρωινές εκπομπές

Eurovision – Σίλια Καψή: «Όταν άκουσα το Liar, μου έπεσε το σαγόνι»

Eurovision – Σίλια Καψή: «Όταν άκουσα το Liar, μου έπεσε το σαγόνι»

Η εκπρόσωπος της Κύπρου μίλησε με ενθουσιασμό για την εμπειρία που πρόκειται να ζήσει

Η μόλις 16 ετών Σίλια Καψή πρόκειται να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 68ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας.

Ο πατέρας της είναι από την Κύπρο και η μητέρα της από την Ελλάδα ενώ η ίδια γεννήθηκε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές στην Αυστραλία, ενώ έχει διακριθεί ως τραγουδίστρια, χορεύτρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος και η εκπομπή Super Κατερίνα συνάντησαν τη Σίλια Καψή η οποία αποκάλυψε ότι ήταν παιδικό της όνειρο να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision ενώ μοιράστηκε και τα συναισθήματά της για την εμπειρία που θα ζήσει.

«Ήταν παιδικό μου όνειρο να τραγουδήσω στη Eurovision. Όταν ήμουν πολύ μικρή έβλεπα με τη γιαγιά και τον παππού μου και τώρα είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενη».

«Θα χορέψω γιατί το τραγούδι είναι πολύ χορευτικό. Όταν άκουσα το Liar μου έπεσε το σαγόνι, είπα αυτό είναι το τραγούδι».

«Είναι έκπληξη το τι θα φορέσω, νομίζω θα είναι ένα παντελόνι, με ένα top, με blink, θα δούμε».

«Δεν έχω τελειώσει το σχολείο, παρακολουθώ τα μαθήματα μέσω διαδικτύου».

Ο γνωστός συνθέτης, Δημήτρης Κοντόπουλος μίλησε στην εκπομπή για τη φετινή εκπρόσωπο της Κύπρου και το τραγούδι της που φέρει την υπογραφή του, για τη Μαρίνα Σάττι, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τον Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε επίσης

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ετοιμάζεται για τη Eurovision 2025;