Εύα Αντωνοπούλου: Από τον ΣΚΑΪ στο Οpen; Όλο το ρεπορτάζ
Πρωινές εκπομπές

Εύα Αντωνοπούλου: Από τον ΣΚΑΪ στο Οpen; Όλο το ρεπορτάζ

Εύα Αντωνοπούλου: Από τον ΣΚΑΪ στο Οpen; Όλο το ρεπορτάζ

Η δελεαστική πρόταση που της έγινε

Το επόμενο βήμα στην καριέρα της φαίνεται ότι θέλει να κάνει η Εύα Αντωνοπούλου, η παρουσιάστρια του πολύ επιτυχημένου μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Η φημολογία που υπάρχει εδώ και λίγο καιρό φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται τουλάχιστον σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του Happy Day. Έτσι, μετά από 14 χρόνια, η δημοσιογράφος εξετάζει το ενδεχόμενο μετά τη λήξη του συμβολαίου της το καλοκαίρι να μετακομίσει στο Open.

Όπως θα ακούσετε, της είχε ξαναγίνει πρόταση από το συγκεκριμένο κανάλι. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πάρει μεγάλες αποφάσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η πρόταση που της έγινε είναι για το κεντρικό δελτίο του Open, η οποία προφανώς είναι αρκούντως δελεαστική, σε ένα κανάλι που τις τελευταίες μέρες διακατέχεται από αβεβαιότητα μετά και την αποχώρηση Λάτσιου.

Παρόλα αυτά, ο ενημερωτικός τομέας του όχι μόνο παραμένει σφιχτός αλλά είναι και ο πλέον επιτυχημένος ακόμα και μέσα στο ρευστό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η ψυχαγωγία.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, στην προηγούμενη πρόταση που της είχε γίνει – όταν είχε αποχωρήσει η Νίκη Λυμπεράκη και αναζητούσαν αντικαταστάτρια- ο ΣΚΑΪ είχε κάνει αντιπρόταση προκειμένου να την διεκδικήσει, όπερ και εγένετο.

Αυτή τη φορά όμως, παρά τις καλές σχέσεις της με τη διοίκηση του σταθμού, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για μία αλλαγή.

«Θεωρεί η ίδια ότι έκανε την κύκλο της και μετά από 14 χρόνια είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα» ανέφερε η τηλεκριτικός.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί αυτή η τηλεοπτική μετακίνηση.