Εύα Αντωνοπούλου: «Ένιωσα ότι ανοίγω τα φτερά μου, απογαλακτίστηκα»
Πρωινές εκπομπές

Εύα Αντωνοπούλου: «Ένιωσα ότι ανοίγω τα φτερά μου, απογαλακτίστηκα»

Εύα Αντωνοπούλου: «Ένιωσα ότι ανοίγω τα φτερά μου, απογαλακτίστηκα»

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του OPEN μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή που έκανε το καλοκαίρι και το νέο της «σπίτι»

Στο «Πρωινό Σουσού» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 11/10, η Εύα Αντωνοπούλου και μίλησε για την απόφασή της να μετακομίσει από τον ΣΚΑΪ στο Open, αλλά και τη συνύπαρξη με την Έλλη Στάη.

«Ο κόσμος που συναντώ στον δρόμο και κουβεντιάζουμε που λέει πολύ ωραία λόγια και μηνύματα. Αυτήν την πορεία δεν την είχα φανταστεί, είχα όμως βλέψεις και όνειρα πολλά. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να βάζουμε υψηλούς στόχους, ότι πρέπει να δουλεύουμε και βήμα βήμα να τους χτίζουμε. Δεν μπορώ να πω ότι έχω εκπληρώσει όλα μου τα όνειρα. Όταν πεις ότι τα έχεις εκπληρώσει όλα έρχεται το ταβάνι. Μέχρι τα βαθιά γεράματα θα ονειρεύομαι», δήλωσε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Η ενημέρωση για εμένα έχει κομβικό, καταλυτικό δεδομένο, που είναι πολύ γοητευτικό για εμένα στην καθημερινότητα. Καλείσαι να ασχοληθείς, να μάθεις, να διαβάσεις, να διαβάσεις πίσω από τις γραμμές, τις προεκτάσεις, τις αναλύσεις ενός γεγονότος.

Είναι μια δημιουργική καθημερινή διαδικασία μου με εξελίσσει και δεν με αφήνει να βαρεθών. Είμαστε συνέχεια στην τσίτα στη δουλειά. Είναι μια ενδιαφέρουσα διαδικασία όταν την αντέχεις, δουλεύουν όλα στο χίλια. Εγώ και στις διακοπές παρακολουθώ τι γίνεται. Μετά σου γίνεται σαν εμμονή. Δεν μπορείς να αποκοπείς από τη διαδικασία», εξήγησε.

Η Εύα Αντωνοπούλου δυσκολεύεται σε θέματα που αφορούν σε παιδιά. «Νιώθω σαν θηλιά στον λαιμό όταν υπάρχει πόλεμος, με τις εικόνες με τα παιδιά και τους αμάχους, με ανθρώπους που δεν φταίνει καθόλου. Όταν βλέπω τα μικρά παιδιά δεν αντέχω. Είχα ζοριστεί και με την πανδημία κάποιες στιγμές».

Για την απόφασή της να αποχωρήσει 15 χρόνια μετά από τον ΣΚΑΪ και να πάρει μεταγραφή στο OPEN, απάντησε: «Όταν πια το αποφάσισα δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Το έκανα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά που πήρα την απόφαση. Ένιωσα ότι ανοίγω τα φτερά μου και κάνω αλλαγή. Την είχα σκεφτεί, βασικός λόγος ήταν ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ήταν το κίνητρο που με ενέπνευσε για να κάνω το πολύ μεγάλο βήμα, τον απογαλακτισμό από την “οικογένειά” μου. Πήρα πάρα πολλά από τον ΣΚΑΪ, είμαι ευγνώμων και πάντα θα το λέω, όμως έρχεται η ώρα να κάνεις μια αλλαγή».

Για τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, τόνισε: «Ήταν ο άνθρωπος που με πίστεψε, πριν καλά καλά πιστέψω εγώ σε εμένα».

Για τη συνύπαρξη με την Έλλη Σταη: «Είναι αξιοθαύμαστη, πολύ ευφυής, με πολύ έντονο δημοσιογραφικό κριτήριο. Δίνει προστιθέμενη αξία στο δελτίο του OPEN. Το απολαμβάνω πάρα πολύ. Μου είπε για την εκπομπή των εκλογών “προχώρα, δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι τίποτα”. Μου λέει “τι τις θέλεις τις πρόβες, δεν χρειάζονται”. Το απολαύσαμε όλοι».

Διαβάστε ακόμα

Εύα Αντωνοπούλου: Έκανε πρεμιέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN