Εβελίνα Νικόλιζα: Το επικό σκηνικό με τη μητέρα της και φίλη της – «Αυτή είναι η ζωή μου!»
Πρωινές εκπομπές

Εβελίνα Νικόλιζα: Το επικό σκηνικό με τη μητέρα της και φίλη της – «Αυτή είναι η ζωή μου!»

Εβελίνα Νικόλιζα: Το επικό σκηνικό με τη μητέρα της και φίλη της – «Αυτή είναι η ζωή μου!»

Έπεσε το πλατό με την ξεκαρδιστική ιστορία της

Η Εβελίνα Νικόλιζα μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για τη δυσκολία να είσαι παιδί διασήμου και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

Παράλληλα, μοιράστηκε μια ιστορία της μητέρας της με μια φίλη της, με αποτέλεσμα όλοι στο πλατό να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Κάποιες φορές κλαίω με αναφιλητά και κάποιες άλλες δεν δίνω σημασία. Έχω στεναχωρηθεί πολλές φορές με πράγματα γιατί σε πιάνει κι ένα “γαμώτο”. Με τα κιλά, πράγματα που δεν έχω λύσει τόσο πολύ μέσα μου και τα παλεύω ακόμα και κάποιες φορές, με πιάνει και με το ότι έχει βάλει η μαμά μου σε αυτή τη δουλειά, γιατί ξέρω ότι δεν είναι έτσι. Λέω ρε γαμώτο δούλεψα πολύ και προσπάθησα πολύ για να κάνω κάτι, οπότε με στεναχωρεί», εξήγησε αρχικά η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Στους τραγουδιστές, τους ηθοποιούς, τους παρουσιαστές και τους πολιτικούς, τα παιδιά τους δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο επάγγελμα. Σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα είναι πολύ ωραίο το παιδί να συνεχίσει τη δουλειά του μπαμπά του. Ενώ σε αυτά τα επαγγέλματα απαγορεύεται. Μεγαλώνοντας δεν έχω βάρος, όμως παλιά, επειδή πάλευα ως κορίτσι να μην μπω σε σύγκριση με τη μαμά μου, αλλά με σύγκριναν οι γύρω μου. Αλλά ψυχοθεραπεύομαι», αποκάλυψε.

«Όλοι οι φίλοι μου ήθελαν να τη γνωρίσουν τη μητέρα μου κι εκείνη έχει κάνει σκηνικά μαζί τους. Θα πω ένα τυχαίο όνομα, γιατί δεν είναι σωστό αυτό που θα πω και τελικά γίνομαι η μάνα μου και μοιράζομαι προσωπικά πράγματα. Είχε έρθει μια φίλη μου από τη σχολή και μου λέει θέλω να γνωρίσω τη μαμά σου, να της πω ότι την είχα γνωρίσει στη κηδεία του θείου της του τάδε. Της λέει “δεν θα με θυμάστε, είχα έρθει στην κηδεία του θείου σας του Γιάννη” και κάνει η μαμά μου, “πέθανε ο θείος Γιάννης; “. Της απαντάει “αφού ήσασταν στην κηδεια”, σοκάρεται η μαμά μου βγαίνει από το δωμάτιο και ξαναμπαίνει και λέει “τον είχα ζωντανό στη μνήμη μου”», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα και όλοι γέλασαν στο πλατό.

Διαβάστε ακόμα

Εβελίνα Νικόλιζα: «Αν υπήρχε ένα μαγικό ραβδάκι θα ήθελα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή»