Εβελίζα Νικόλιζα: «Με “πνίγει” όταν θεωρούν πώς ό,τι έχω καταφέρει δεν το έχω κάνει μόνη μου»
Πρωινές εκπομπές

Εβελίζα Νικόλιζα: «Με “πνίγει” όταν θεωρούν πώς ό,τι έχω καταφέρει δεν το έχω κάνει μόνη μου»

Εβελίζα Νικόλιζα: «Με “πνίγει” όταν θεωρούν πώς ό,τι έχω καταφέρει δεν το έχω κάνει μόνη μου»

Το παράπονό της για τα σχόλια στο Twitter για τη μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη

Η Εβελίνα Νικόλιζα μίλησε στην Ελένη Βουλγαράκη και το «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε και στη νέα σεζόν.

«Στο “Καλύτερα δε γίνεται” δέσαμε από την πρώτη στιγμή. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά, να κάνουν παρέα και εκτός δουλειάς ήμουν πολύ τυχερή. Με την ομάδα της δουλειάς έχουμε αναπτύξει σχέσεις ζωής. Όταν κλείνει ένας κύκλος σε μία δουλειά είναι εύκολο να χαθεί, αλλά νιώθω ότι είναι πολύ γερές οι βάσεις.

Εξαρχής υπήρχε ένα δέσιμο με τη Ναταλία Γερμανού και όσο περνάει ο καιρός και γνωριζόμαστε καλύτερα, γινόμαστε οικογένεια σιγά-σιγά.

Η πρόθεση όλης της ομάδας της εκπομπής είναι να συνεχίσουμε και του χρόνου. Το δικό μου συμβόλαιο είναι 1 συν 1, οπότε πρέπει να πάει κάτι πάρα πολύ στραβά για να μην συνεχίσουμε και του χρόνου!» αποκάλυψε.

Σχετικά με το ρόλο που έχει η μουσική στην ζωή της δήλωσε: «Μου λείπει το τραγούδι, μιλάω με άτομα για ένα μουσικό project του χρόνου, απλά με έχει απογοητεύσει η μουσική γιατί προσπάθησα πολλά χρόνια να είναι η βασική μου δουλειά, αλλά δεν τα κατάφερα, οπότε θέλω να ξαναπροσπαθήσω σε άλλη βάση.».

«Αυτό που με έχει στεναχωρήσει περισσότερο είναι αυτό που βλέπω στο Twitter να σχολιάζεται ότι “είναι αυτή σε αυτή τη θέση γιατί είναι  κόρη της τάδε και “μπλεγμένη” με το σύστημα. Είναι τόσο αστείο γιατί από μικρή είχα τόσο κόμπλεξ και άγχος να μην θεωρήσουν ότι χρησιμοποιώ τη μητέρα μου για να κάνω κάτι. Πραγματικά δεν την έχω χρησιμοποιήσει καθόλου ούτε εκείνη είχε την πρόθεση και αυτό με “πνίγει” λιγάκι όταν κάποιοι θεωρούν πώς ό,τι έχω καταφέρει δεν το έχω κάνει μόνη μου, γιατί δουλεύω πολύ και κάνω ψυχοθεραπεία για να καταλάβω ότι όντως έχω δουλέψει».