Εύη Δρούτσα: «Οι μόνοι που έχουν τρέξει για εμένα όταν πέρναγα δύσκολα ήταν…»
Πρωινές εκπομπές

Εύη Δρούτσα: «Οι μόνοι που έχουν τρέξει για εμένα όταν πέρναγα δύσκολα ήταν…»

Εύη Δρούτσα: «Οι μόνοι που έχουν τρέξει για εμένα όταν πέρναγα δύσκολα ήταν…»

Το Fame Story και ο Γιώργος Αλκαίος

Για το πέρασμά της από το J2US, το Fame Story, την υποτιθέμενη κόντρα με τη Μαρία Ιωαννίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, μίλησε η Εύη Δρούτσα στο «Καλοκαίρι #Yes».

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά στο Just. Είχα αγωνία κάθε φορά μην ξεχάσω τα λόγια όχι μη με κρίνουν άσχημα. Δεν σηκώνω και πολλά πολλά. Θέλω αυτό που λένε να είναι αυτό που πρέπει να πουν, όχι να μου κάνουν χατίρια», δήλωσε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

Σε ερώτηση για το αν υπήρξαν καλλιτέχνες που τη στήριξαν σε δύσκολες στιγμές, απάντησε: «Οι μόνοι που έχουν τρέξει για εμένα όταν πέρναγα δύσκολα ήταν η Άντζελα Δημητρίου και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος από την Άντζελα, για να φτάσει εδώ έχει περάσει πάρα πολλά».

Για την επιστροφή του Γιώργου Αλκαίου, απάντησε: «Έχουμε σκεφτεί πώς θα γίνει η επιστροφή του. Όταν έρθει η ώρα. Μερικοί άνθρωποι, όταν τους βρήκαν, όπως και ο Αλκαίος και ο Τριαντάφυλλος, μου έλεγαν “πλάκα κάνεις; Αυτόν τι θα τον κάνεις;”. Φάγαμε μπούλινγκ . Ζήτησα προσωπικά να συναντήσω τον Αλκαίο, τον είχαν στο συρτάρτι. Δεν με κέρδισε η φωνή του, αλλά η φευγάτη ένταση που είχε».

Για το αν θα τη δούμε στο Fame Story: «Το είχαμε συζητήσει πριν από 3 χρόνια με τον Νίκο και είχαμε πει ok, αλλά τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει».

Για την υποτιθέμενη κόντρα με τη Μαρία Ιωαννίδου, η οποία υποστηρίζει ότι ήταν δασκάλα στο Fame, απάντησε: «Που να θυμάμαι προπολεμικά τι έκανε εκεί; Ήταν δασκάλα στο Fame; Δεν θυμάμαι καμία δασκάλα Ιωαννίδου στο Fame. Μπορεί να έχω κουτιάνει κιόλας. Αν ισχύει ας απαντήσει άλλος, μπορεί να κάνω και λάθος, δεν ξέρω».

«Δεν έχει βγει κανένας σπουδαίος καλλιτέχνης από talent show, από το Fame Story ναι γιατί είναι σχολή. Ο Αργυρός του είπαμε ότι δεν κάνει και από τότε το έβαλε πείσμα. Δούλεψε πολύ και είναι ο Αργυρός. Ο Λιανός πήγε κάπου άλλου, αλλά από το Fame κι αυτός».

Διαβάστε ακόμα

Γιάννης Τσολάκης: «Πόσα χρόνια πρέπει να καίγεται η χώρα για να πάρουμε κόσμο στην πυροσβεστική;»