Εύη Δρούτσα: «Υπάρχει περίπτωση να μπει στο Fame Story πρόσωπο από τα πιο παλιά»
Πρωινές εκπομπές

Εύη Δρούτσα: «Υπάρχει περίπτωση να μπει στο Fame Story πρόσωπο από τα πιο παλιά»

Εύη Δρούτσα: «Υπάρχει περίπτωση να μπει στο Fame Story πρόσωπο από τα πιο παλιά»

Τι είπε για τον Τριαντάφυλλο, τον Αλκαίο και το reality τραγουδιού

Η Εύη Δρούτσα ήταν καλεσμένη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα, και μίλησε για τον Τερζή και τον Τριαντάφυλλο, αλλά και τα τραγούδια που έχει γράψει.

Επίσης, μίλησε για τη συμμετοχή της στο J2US, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα είχε πει για την Καλομοίρα και το Fame Story.

«Δεν έχω παράπονο από κανέναν. Υπάρχουν αχάριστοι, υπάρχουν μη αχάριστοι. Είναι όπως τους βλέπει ο καθένας. Δεν κάθομαι να σκάω. Ο Τερζής με παίρνει τηλέφωνο να δει τι κάνω και ο Τριαντάφυλλος. Ο Τριαντάφυλλος το εκτίμησε πολύ ότι τον βοήθησα, δεν φαντάζεσαι πόσο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Εύη Δρούτσα μίλησε για τον Αλκαίο, αλλά και για το ταλέντο της να ξεχωρίζει όσους έχουν άστρο και θα «γίνουν».

«Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον διώξαμε από το Fame Story αλλά είχε τόσο πείσμα. Δύο άνθρωποι που δουλεύουν πάρα πολύ είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα», τόνισε και μίλησε για την απόφασή της να πάει στο J2US.

Αναφορικά με το Fame Story: «Δεν ξέρω αν θα με δείτε εκεί, κανένας δεν ξέρει τίποτα. Είναι πάρα πολύ αρχή ακόμα, ο Νίκος έχει πάρα πολλή δουλειά, τι να πρωτοκάνει κι αυτός; Εγώ τον θαυμάζω και θαυμάζω το κέφι του να τραγουδά, έφτιαξε η φωνή του».

Για την Καλομοίρα και τα τελευταία σχόλια που έκανε για εκείνη: «Το Fame Story δεν έχει κόουτς. Άρα ήθελε να μπει στην επιτροπή ή δασκάλας; Πώς μπορεί; Ποια εμπειρία έχει; Δε θα κάνουμε πίστα τώρα, να βγάλουμε τραγουδιστές θα προσπαθήσουμε. Εδώ έρχεται, λάμπει, είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει πραγματικά , αλλά δεν μπορεί να κρίνει έναν λαϊκό τραγουδιστή. Συγκρίνεται η Μασίνο με την Καλομοίρα;».

Η Εύη Δρούτσα προχώρησε σε μια αποκάλυψη για το Fame Story: «Υπάρχει περίπτωση να μπει ένα άλλο πρόσωπο μέσα από τα πιο παλιά».