Εύη Βατίδου: «Σε αυτή την ηλικία να καψουρεύομαι; Για μένα δεν ξεκινάει ο έρωτας στα 50»
Πρωινές εκπομπές

Εύη Βατίδου: «Σε αυτή την ηλικία να καψουρεύομαι; Για μένα δεν ξεκινάει ο έρωτας στα 50»

Εύη Βατίδου: «Σε αυτή την ηλικία να καψουρεύομαι; Για μένα δεν ξεκινάει ο έρωτας στα 50»

Όσα είπε για τον πρώην σύντροφό της, τον Αλέξη Κούγια και το «Τσίρκο Μεντράνο» στη Βουλή

Η Εύη Βατίδου ήταν καλεσμένη στη Super Κατερίνα και ξεκαθάρισε πολλά πράγματα που την αφορούν.

Πρώτα από όλα ευχαρίστησε δημόσια τον Αλέξη Κούγια για τα καλά λόγια που είπε για εκείνην.

«Δεν τις έχω δει τις δηλώσεις του γιατί χθες έκανε εγχείρηση ο γιος μου. Τον ευχαριστώ που μίλησε καλά για μένα, να ‘ναι καλά. Σημασία έχει όταν έχουμε παιδιά και είμαστε γονείς, ό,τι κι αν έχει γίνει μεταξύ μας, να μιλάμε καλά ο ένας για τον άλλον. Τον ευχαριστώ δημόσια που τουλάχιστον λέει αυτά τα ωραία λόγια για μένα γιατί δεν είχαμε καλή σχέση.

Τελείωσε αυτό με τον Ηλία. Καταρχήν δεν ήταν σχέση. Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική αίσθηση για το τι είναι σχέση. Πήγαμε τα ταξίδια μας. Βγάλτε τον από το πλάνο. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αυτού του είδους η σχέση ήταν διαφορετική. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία.

Έχω κάνει τις προσπάθειές μου, δεν θα βάλω τα κλάματα για τις προηγούμενες σχέσεις μου. Σε αυτή την ηλικία που είμαι να καψουρεύομαι; Για μένα δεν ξεκινάει ο έρωτας στα 50» ανέφερε.

Σχολιάζοντας τις εμφανίσεις των νέων βουλευτών στη Βουλή και ειδικά της Τζώρτζιας Κεφαλά και του Σπύρου Μπιμπίλα είπε:

«Τσίρκο Μεντράνο. Για τη Βουλή υπάρχει κανόνας ευπρέπειας. Στη βουλή είναι όπως στην εκκλησία. Πας με ένα κοστούμι. Με ενοχλεί και το παπαγαλάκι και το πράσινο. Δεν θα πάμε να κάνουμε σόου. Δεν είναι του γούστου μου»

«Είμαστε ευχαριστημένοι που καταφέραμε να φτάσουμε κοντά στο κόμμα Βαρουφάκη που δεν μπήκε» είπε για το κόμμα Λατινοπούλου με το οποίο έθεσε υποψηφιότητα.