Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν πήγαινε για τον Βασάλο η δήλωση περί απιστίας»
Πρωινές εκπομπές

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν πήγαινε για τον Βασάλο η δήλωση περί απιστίας»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν πήγαινε για τον Βασάλο η δήλωση περί απιστίας»

Τι είπε για την επιστροφή του πρώην συντρόφου της στο «Χαμογέλα και πάλι»

Τις δηλώσεις της περί απιστίας ξεκαθάρισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή «Γεια σου», ενώ παράλληλα σχολίασε και την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στο «Χαμογέλα και πάλι».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε πει στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ότι έχει συγχωρήσει απιστία, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν αφορούσε στη σχέση της με τον Βασάλο.

«Έχω συγχωρέσει απιστία, αλλά δεν μπορώ, είναι αιτία χωρισμού για εμένα. Όχι, δεν πήγαινε για τον Κωνσταντίνο αυτή η δήλωση» δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στην προσωπική της ζωή:

«Πέρασα αρκετές στιγμές που με έφερναν σε δύσκολη θέση. Μέρες που γύρναγα σπίτι μου και ήθελα να κλείσω όλα τα παράθυρα και να μείνω στο σκοτάδι, να μείνω μόνη μου και να κλαίω, όσο γράφονται πολλά πράγματα άσχημα».

Για την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στο «Χαμογέλα και πάλι» αποκάλυψε: «Το έχουμε συζητήσει και χαίρομαι πάρα πολύ για εκείνον. Θα πάει σε μία παρέα που τη γνωρίζει και περνά καλά, οπότε εύχομαι όλα τα καλά. Το ήξερα από το καλοκαίρι. Του εύχομαι να είναι καλά και χαρούμενος. και να είναι λίγο διαφορετικός από τις προηγούμενες χρονιές, που ήταν κλειστός.

Ο Κωνσταντίνος έχει αλλάξει, έχει μεταμορφωθεί, έχει απελευθερωθεί, οπότε του εύχομαι όλα τα καλά».

Σχστικά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Αυτές τις αποφάσεις τις παίρνουν οι εταιρίες παραγωγής και το κανάλι. Δεν έχω να πω κάτι».

Διαβάστε ακόμα

Κωνσταντίνος Βασάλος: Επέστρεψε στο «Χαμογέλα και πάλι» – «Έχει πιαστεί η θέση σου…»