Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Πρέπει να βάλω ένα φρένο σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο κι εμένα»
Πρωινές εκπομπές

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Πρέπει να βάλω ένα φρένο σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο κι εμένα»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Πρέπει να βάλω ένα φρένο σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο κι εμένα»

Η ενόχλησή της από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Στις κάμερες των δημοσιογράφων μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και αποφάσισε να τοποθετηθεί για τις ερωτήσεις που της κάνουν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως αγαπιούνται σε ένα άλλο επίπεδο πλέον, έχουν προχωρήσει στη ζωή τους και δεν χρειάζεται να τη ρωτάνε συνεχώς για τη μεταξύ τους σχέση.

«Τι να σας πω για την απιστία; Δε τη συγχωρώ. Η Λίτσα Γιαγκούση κι εγώ.

Άσε τον Κώστα Τσουρό να λέει, εγώ δε θα μιλήσω για την προσωπική μου ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά όμως. Η απιστία αφορά το παρελθόν, μια απιστία δεν αφορά το παρόν, το μέλλον σίγουρα όχι. Το παρελθόν κι ας βάλουμε μια τελεία.

Νομίζω πως πρέπει να βάλω ένα φρένο σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο κι εμένα. Ήταν αυτό που ήμασταν ζευγάρι στο παρελθόν.

Με αγάπη το λέω, χωρίς να δείχνω το δάχτυλο, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσουμε γενικότερα να αναφερόμαστε σε αυτό. Τελείωσε αυτό, πάει.

Έχουμε πάρα πολύ ωραία σχέση, αλλά το να μιλάμε γι’ αυτό… Έχουμε προχωρήσει και οι δυο τις ζωές μας. Αγαπιόμαστε με άλλη μορφή και μέχρι εκεί.

Δε στεναχωρήθηκα με τα ρεπορτάζ που έλεγαν ότι θα συγχωνευτεί η εκπομπή μας με αυτή της Δανάης Μπάρκα, αλλά λέω “κάτσε, είμαστε δυο μήνες στον αέρα”.

Υπάρχει γενικότερα όμως φέτος μια αναστάτωση με το τι εκπομπές θα γίνουν του χρόνου, δε ξέρω γιατί, δεν έχω ιδέα.

Είναι αγχωτικό για όσους είναι στην τηλεόραση, δε μιλάω για τους μεγάλους μεγάλους παρουσιαστές, αλλά στη δουλειά μας, πρέπει να ψαχνόμαστε κάθε χρόνο για το τι θα κάνουμε».

Διαβάστε επίσης

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για άντρες μικρότερης ηλικίας: «Στην αρχή γλυκάθηκα αλλά τώρα το ανεβάσαμε!»